• BIST 10191.81
  • Altın 2468.905
  • Dolar 32.1943
  • Euro 35.068
  • İzmir 25 °C

Sporcu Dostu Başkan

Sporcu Dostu Başkan
Aliağaspor formasıyla son dönemde katıldıkları turnuva ve yarışmalarda önemli dereceler elde eden Güreş, Karate ve Triatlon Takımı sporcuları antrenörleri ile birlikte Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz’u ziyaret ederek başarılarını Başkan Oğuz ile payla

SPORUN VE SPORCUNUN DOSTU ALİAĞA BELEDİYESİ

 

Aliağaspor formasıyla son dönemde katıldıkları turnuva ve yarışmalarda önemli dereceler elde eden Güreş, Karate ve Triatlon Takımı sporcuları antrenörleri ile birlikte Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz"u ziyaret ederek başarılarını Başkan Oğuz ile paylaştı.

 

BAHADIR TAMA TÜRKİYE 2.Sİ

Başkan Oğuz İzmir"de düzenlenen İl Güreş Şampiyonasında 11–13 yaş grubunda 43 kiloda gümüş madalya kazanan Berat Bozoğlu, 59 kiloda bronz madalya kazanan Rafican Bilgiç, Menemen"de düzenlenen yağlı güreşlerde toz koparan boyunda 2. olarak gümüş madalya kazanan Selçuk Yıldırım, Uluslararası Gümüldür Karate Şampiyonası"nda 2. olarak gümüş madalya kazanan Ayça Damyan ve Muhammed Can ile 5. Kütahya Duatlon Türkiye Şampiyonası"nda büyük erkeklerde Türkiye 2.si olan Bahadır Tama ve büyük bayanlarda Türkiye 5.si olan Hediye Tama"yı tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

 

“SPORA DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”

Başarılı sporcuları kitap ile ödüllendiren ve tebrik eden Belediye Başkanı Turgut Oğuz mümkün olduğunca çok gencin spor yapmasını amaçladıklarını belirtti. Başkan Oğuz “İmkanlarımız elverdiği ölçüde spora desteğimiz devam edecek.  Çocuklarımızı ne kadar çok spora yönlendirebilirsek o kadar çok gencimizi kötü alışkanlıklardan korumuş oluruz.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894