• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 16 °C

Taha Aksoy Aliağa'da

Taha Aksoy Aliağa'da
ALİAĞA HABER / İzmir’in Aliağa İlçesi’ni ziyaret eden Ak Parti İzmir Milletvekili Taha Aksoy Parti Teşkilatı ve partililer ile bir araya geldi, oda ve dernekleri ziyaret etti. Ak Parti Genel Merkezinin

TAHA AKSOY"DAN ALİAĞA ZİYARETİ

 

ALİAĞA HABER / İzmir"in Aliağa İlçesi"ni ziyaret eden Ak Parti İzmir Milletvekili Taha Aksoy Parti Teşkilatı ve partililer ile bir araya geldi, oda ve dernekleri ziyaret etti. Ak Parti Genel Merkezinin milletvekillerinin her fırsatta İlçe, belde ve köylere ziyaret etmesi ve halk ile birlikte olmaları talimatı doğrultusunda Aliağa"ya gelen Taha Aksoy Ak Parti İlçe Binasında Parti yönetimi ile birlikte olduktan sonra Aliağa Şoförler Odasını, Afyonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği'ni(AKED) de ziyaret etti. Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erdinç Şen tarafından karşılanan Taha Aksoy burada Odanın ve şoförlerin yasalardan doğan sıkıntıları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Başkan Sen"i dinleyen Aksoy sık sık notlar tuttu. Afyonlular Derneğinde de Başkan Ramazan Karaçor ile görüşen Aksoy Geleneksel Katmer Şölenine yoğun programından dolayı katılamadığını ifade etti ve Türkiye gündemiyle ilgili genel konuları konuştu ve işsizlikten, emeklilere, referandumdan Anayasa değişikliği paketine kadar geniş bir yelpazede görüşlerini açıkladı. Buradan da TÜPRAŞ Halk Eğitim Merkezine geçerek yıl sonu sergisini gezen Ak Parti İzmir Milletvekili Taha Aksoy sergilenen ürünleri ve standları tek tek gezerek Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Dirtik"ten açılan kurslar hakkında bilgi aldı. Sergide bir çift kol düğmesi alan Aksoy 100 TL para ödedi.

 

“ÜLKEMİZİN YÜKSEK MENFAATLERİ DOĞRULTUSUNDA HAREKET EDİYORUZ”

 

Taha Aksoy Aliağa gezisinin akşamki ayağında da TÜPRAŞ Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda İlçe İstişare Toplantısında partililer ile bir araya gelerek seçim ve referandum konuları ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Partililere "Durmak Yok, Çalışmaya Devam" mesajı veren Taha Aksoy “Milletimizin refahı, özgürlüğü, huzuru, yaşam kalitesi ve Türkiye"nin yüksek menfaatleri için çalışmaya, üretmeye ve değer katmaya devam edeceğiz ve çok çalışacağız. Sizlerin bizlere verdiği destek ile Türkiye Dünya"nın en güçlü ve en önemli ülkesi olma yolunda ilerlemeye devam edecek. Hem Türkiye de iç barışımızı koruyup tesis edecek hem de Dünya Liginde onurlu ve değerlerine sımsıkı sarılan güçlü, sözü geçen bir ülke olacağız. Bundan şüpheniz olmasın. Ak Parti bu ülkenin menfaatlerini en yüksek noktada tutuyor ve bu birilerini rahatsız ediyor. Ayağımıza çelme de taksalar, önümüze engellerde koysalar bu bakış açımızı değiştiremeyecekler ve azmimizi asla kıramayacaklardır.” Dedi.

İlçe İstişare Toplantısında İlçe Başkanı Kazım Ulaş ve Kadın Kolları Başkanı Fatma Bayar da birer konuşma yaparak sandık çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894