• BIST 10220.74
  • Altın 2459.504
  • Dolar 32.277
  • Euro 34.9682
  • İzmir 26 °C

Taha Aksoy'a Sevgi Seli

Taha Aksoy'a Sevgi Seli
Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Taha Aksoy, “Bir oy bir oydur. Var gücümüzle çalışarak İzmir’e hizmetin gelmesini sağlayacağız. Şimdi içinde çekişme, didişme olmayan bütün milleti kucaklayan hizmete talip bir parti var. O da AK Parti’dir”

ALİAĞA"DA TAHA AKSOY"A SEVGİ SELİ 

TAHA AKSOY “BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DE AK PARTİ"NİN BELEDİYECİLİK VE HİZMET ANLAYIŞI İLE TANIŞACAK”

BAŞKAN KAYA, “29 MART AKŞAMI DEMOKRASİ MEYDANI"NDA BİZ OLACAĞIZ”

Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Taha Aksoy, “Bir oy bir oydur. Var gücümüzle çalışarak İzmir"e hizmetin gelmesini sağlayacağız. Şimdi içinde çekişme, didişme  olmayan bütün milleti kucaklayan hizmete talip bir parti var. O da AK Parti"dir” dedi.
İzmir"in Aliağa İlçesinde partisinin üç nolu seçim bürosunda vatandaşlarla bir araya gelen Aksoy, yüzlerce vatandaşın alkış ve sloganları altında bir konuşma yaptı. Çoşkulu kalabalığı gören Taha Aksoy, seçime 2 gün kala Aliağa"da gördüğüm bu çoşku, bu kalabalık kalplerimizi ferahlattı. Emin adımlarla hedefe yürüyoruz. İnşallah 29 Mart akşamı İzmir Büyükşehir Belediyesi de AK Parti"nin belediyecilik ve hizmet anlayışı ile tanışacak” diye konuştu.

YALAN VE İFTİRA ATIYORLAR

Seçim kampanyaları boyunca birçok yalana ve iftiraya maruz kaldıklarını anlatan Aksoy, “Biz insanlara yalnızca gerçekleri anlatıyoruz. Dilimize yalan dolan ve iftira dolamadık. Ama buna karşın yürüttüğümüz kampanyanın büyük bölümünü bize atılan iftiralara cevap vermekle geçirdik. Bu gerçekten siyasi yaşamda bizim ana rakibimizin ne durumda olduğunu gösteriyor. Bakın Aliağa"da Güzelhisar Barajı var. Oradan Petkim"in proseslerine su sağlanıyor. Bu sene yağışlar bol oldu. Buradan Devlet Su İşleri (DSİ) ilk etapta 10 milyon m3 su boşalttı. Sonra 17,5 milyon m3 su daha boşalttı. Bunu niye yaptı: Çünkü yağan yağmurlar baraj bentlerini yıkmasın, yada buradan taşan sular sel felaketine yol açmasın diye yaptı. Ama bunlar bilimsel olarak yapılan bu çalışmayı (Hükümet bu suyu İzmir"e zerre kullandırtmayın dedi) diyerek yalan söylediler. Suyun çapını bilmeyen, arıtmanın kapasitesini bilmeyen bir belediye başkanı var. Türkiye"yi çukurun içinden çıkarıp, Avrupa"nın zirvesine çıkaran bir hükümete iftira atıyorlar” şeklinde konuştu.

BU ZİHNİYET METRO BİTİREMEZ

Aziz Kocaoğlu"nun 3 ay sonra Aliağa-Menderes Metrosu tamam sözlerini de eleştiren Aksoy, “Bu zihniyet bu metroyu bitiremez. Mümkün değil. Hep Aliağa-Menderes diyorlar ama diğer yerlerde tıkanıp kalan metro çalışmalarından hiç söz etmiyorlar. 2005 yılında bizim arkadaşlarımızdan bir belediye meclis üyesi “Halk Ekmek” kurulması için talepte bulunmuştu. Ne zaman seçimler geldi bunu yaptılar. Bunlar Garip-gurebanın, fakir fukaranın oyunu almak için ellerinden geleni yapıyorlar. Belediyelerin çoğunluğu Ak Parti"de olduğundan dolayı CHP Anayasa mahkemesine müracaat ederek belediyelerin burs vermesini kaldırttı. Şimdi bunlar burs veriyor. Güvenilir insan sözü ile eylemi bir olandır. Var gücümüzle çalışacağız. Bir oy bir oydur. İzmir"e hizmetin gelmesini sağlayacağız. Şimdi içinde çekişme, didişme olmayan, tüm milleti kucaklayan hizmete talip bir parti var” şeklinde konuştu.
FOTOĞRAFLAR HERŞEYİ ANLATIYOR

Tayip Bey"in 6 yıl önceki çekilmiş resmi ile şimdiki resminin karşılaştırılmasını isteyen Aksoy, “iki fotoğraf arasındaki farka bir bakın. Milletin derdi ile dertlenen insanın halini görün. Bir de güzellik merkezinden çıkmış gibi duran liderler var. Ben şu iş başladı bitirilemedi diyorum. Şu iş yapılmalıydı diyorum. Şu iş yarım bırakıldı diyorum. Ben bunları yapacağım diyorum. Ama onlar yalan söyleyip, iftira atıyor. Farkımız budur değerli arkadaşlarım” dedi. Hükümetin hiçbir şekilde İzmir"e bir ayrımcılık yapmadığına da dikkat çeken Aksoy, “Hükümet İzmir"e ayrımcılık yapmadığı gibi aksine birçok yatırım yapmıştır. Bunu mevcut başkan da konuşmalarında söyleyip her defasında teşekkür ediyor. Ama bir arsenik konusunda İzmir"e zehir içirdiler diyoruz. Vatandaşların sağlığı ile ilgili konuda Sağlık Bakanı ve Çevre Bakanı bu konuda bir açıklama yapıyor. Buna tepki gösteriyorlar. Hem hükümet arkamda gibi gösterip teşekkür edeceksin, hem de hükümete bile kafa tutarım imajı vereceksin. Böyle şey olmaz” dedi.
Aksoy konuşmasında, seçim gezileri sırasında helikopteri düşen Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu"nun sağ salim bulunması için de vatandaşlardan dua etmelerini istedi.

DEPARA KALKTIK
Aliağa Belediye Başkanı ve Ak Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı Tansu Kaya"da toplantıda bir konuşma yaparak, “artık seçime 2 gün kaldı. Son düzlükteyiz. Biz şu an depara kalktık. Toplumun her kesiminden vatandaşlarımız bizi tercih ediyor ve yanımızda yer alıyor. Herkesin izlediği gibi partimiz yeni katılımlarla birlikte daha güçlü. 29 Mart"ta akşam o meydanda yine biz olacağız. Bize atılan çamurlara en güzel cevabı orada vereceğiz. 5 yılda 25 yıllık hizmet ettik. Artık muhalefet partileri çaresizlik içinde seçimi kaybedecek olmanın endişesi ile her türlü çamur ve iftira yöntemine başvuruyor. Vatandaşlarımız onlara itibar etmiyor. Çünkü biz harcadığımız her kuruşun hesabını esas nerede vereceğimizin bilincindeyiz. Bir beş yıl daha hizmet etmeye devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Taha Aksoy ve Aliağa Belediye Başkanı ve Ak Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı Tansu Kaya, Ak Parti"ye katılanlara rozet taktı. Daha Önceden değişik partilerde siyaset yapmış Aliağa"da yaşayan 300 karadenizli vatandaş seçimlerde Tansu Kaya ve Ak Parti"yi destekleme kararı alarak parti rozetlerini taktı. 

     

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894