• BIST 10168.59
  • Altın 2463.765
  • Dolar 32.27
  • Euro 34.9747
  • İzmir 23 °C

TANSU KAYA ADAY ADAYI

TANSU KAYA ADAY ADAYI
Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya, 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisi’nden tekrar aday adayı olduğunu açıkladı.

ALİAĞA BELEDİYE BAŞKANI TANSU KAYA İKİNCİ DÖNEM İÇİN VARIM DEDİ www.haberofisi.com

 

 

 

 

BAŞKAN KAYA, “AYRIMCILIK YAPMAYAN, BİRLEŞTİRİCİ ÖZELLİĞİMİZLE BİR KEZ DAHA AK PARTİDEN ADAY OLARAK BELEDİYEYİ YÖNETMEK İSTİYORUZ”

Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya, 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisi"nden tekrar aday adayı olduğunu açıkladı.

Ak Parti Aliağa İlçe Başkanlığı"nda kendisi gibi Ak Parti"den Belediye Başkanlığına talip olan Muhasebeci Hüseyin Aslan"la birlikte ortak bir basın toplantısı düzenleyen Başkan Kaya, “Biz dostluk ve kardeşlik içinde birbirimizi kırmadan yaralamadan bu süreci tamamlayacağız” dedi.

PARTİ İÇİ DEMOKRASİ

Ak Parti"den bir kez daha belediye başkanı seçilerek Aliağa"ya hizmetlerini sürdürmek istediğini anlatan Başkan Kaya, “Teamül gereği aday adaylığımı tekrar açıklamam gerekiyordu. Hüseyin Bey"le de yaptığımız görüşmelerde aday adaylıklarımızı ortak bir basın toplantısı ile açıklama kararı aldık. Bu Ak Parti"de parti içi demokrasinin ne kadar geliştiğinin göstergesidir. Daha sonra başka aday adaylığı müracaatları da olabilir. Bu son derce doğaldır. Ak Parti seçimlerde aday olmak isteyen aday adaylarına kapısını sonuna kadar açmaktadır. Biz dostluk ve kardeşlik içinde birbirimizi kırmadan yaralamadan bu süreci tamamlayacağız” diye konuştu.

“GÖREVE HAZIRIM”

Partinin yetkili kurulları ve teşkilatların uygun görmesi halinde Aliağa"da Belediye Başkanlığı görevini eskiden olduğu gibi yeni dönemde de kimseyi ayırmadan birleştirici olarak sürdürmeye devam edeceğini ifade eden Başkan Kaya, “Ben bugün burada aday adaylığımı açıklıyorum. İlçemize partimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Başkan Kaya, Ak Parti"nin adayı Hüseyin Aslan ya da bir başkası olması durumunda da tüm ekibi ile birlikte partinin aday gösterdiği kişinin arkasında sonuna kadar durup destekleyeceğini belirterek şeref sözü verdi.

Başkan Kaya"nın konuşmasının ardından söz alan aday adaylarından Hüseyin Aslan"da Her şeyin önünde partisinin menfaatinin geldiğini belirterek Belediye Başkanı Tansu Kaya"nın Ak Parti"den Aday gösterilmesi halinde kendisinin de Başkan Kaya"yı destekleyeceğini ifade etti. Aslan, “Bu konuda geri adım atmayacağım. Partim kimi aday gösterirse arkasında duracağım. Buna namusum ve şerefim üzerine ben de söz veriyorum” diye konuştu.

HERKESE EŞİT MESAFEDEYİZ

Aday adaylıklarının açıklanmasının ardından Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Ulaş kısa bir değerlendirme konuşması yaptı. Ulaş, “Aday adaylığı sürecimiz başlamıştır. İsteyen herkes belediye başkanlığı, il genel meclisi ve belediye meclis üyeliği için partimizden aday adayı olabilir. Sonuçta kimin aday olacağına partimizin yetkili kurulları ve teşkilatımız karar verecek. Biz bütün aday adaylarına eşit mesafede olacağız. Adaylıklar kesinleştikten sonra Ak Parti olarak adayımızın arkasında kenetleneceğiz. Sonuçta aday olamayan arkadaşımızla da el ele verip, fedakarca çalışarak bu seçimi tekrar alacağız” şeklinde konuştu

 

 GAZETEMİZ ARŞİVİ İÇİN TIKLAYINIZ

 Son Sayı Son Sayı Son Sayı

Son Sayı Son Sayı 1. Sayfa 1. Sayfa1. Sayfa 1. Sayfa Son Sayı 1. Sayfa
Son Sayı 1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa
1. Sayfa 1. Sayfa
 

Aliağa Gazeteleri

Günaydın Ege Gazetesi

www.gunaydinege.com

[email protected]

[email protected]

 

Yeni Vizyon Gazetesi

www.yenivizyon.net

[email protected]

 

Aliağaspor Gazetesi

www.aliagaspor.com

[email protected]

 

Ege Hakimiyet Gazetesi

www.egehakimiyet.com

[email protected]

[email protected] 

 

Arasta Gazetesi

www.arastahaber.com

[email protected]

[email protected]

[email protected]

 

Bakırçay Net Gazetesi

www.bakircay.com

www.bakırçay.net

  (TÜRKÇE)

 

Vaziyet Gazetesi

www.yenivaziyet.net

www.yenivaziyet.com

[email protected]

[email protected]

 

Şenol GÖK

[email protected]

0232 616 28 78

0543 764 37 05

 

 

  • Yorumlar 6
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894