• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 17 °C

Tekel İşçilerine Vekil Desteği

Tekel İşçilerine Vekil Desteği
ALİAĞA HABER / Aliağa’da Demokrasi Meydanı’nda her gün Saat 17.00 ile 18.00 saatleri arasında Ankara’da eylem yapan Tekel işçilerine destek vermek amacıyla toplanan Demokrasi Platformu’nun önceki gün yapılan eylemine Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Ve


Kemal Anadol'dan Aliağa'da TEKEL İşçilerine destek

 

CHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ ANADOL VE İL BAŞKANI NALBANTOĞLU"NDAN TEKEL İŞÇİLERİNE DESTEK

ALİAĞA HABER / Aliağa"da Demokrasi Meydanı"nda her gün Saat 17.00 ile 18.00 saatleri arasında Ankara"da eylem yapan Tekel işçilerine destek vermek amacıyla toplanan Demokrasi Platformu"nun önceki gün yapılan eylemine Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekili Kemal Anadol da katıldı. İl Başkanı Rıfat Nalbantoğlu, Belediye Başkanı Turgut Oğuz, İl Sekreteri Hüseyin Mutlu Akpınar, Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan ve İlçe Yöneticileri, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ile birlikte eyleme katılan Anadol “Tekel işçisinin ve tüm emekçilerin gazası mübarek olsun. Bir yıl sonra iktidarda Recep Tayip Erdoğan olmayacak. Anayasa mahkemesi önünde yüce divan önünde hesap verecek olan Recep Tayip Erdoğan olacak.” Dedi.   

“AKP"YE OY VERİPTE "ELİM KIRILSAYDI OY VERMESEYDİM" DİYENELERE ÇAĞI YAPTIK”   

20 günü aşkın süredir her gün 17.00–18.00 saatleri arasında bir saat boyunca Tekel işçilerine destek vermek amacıyla Demokrasi Meydanı"nda toplandıklarını hatırlatan Petrol-İş Aliağa Şubesi Başkanı İsmail Doğan ""20 günü aşkın süredir burada toplanarak çeşitli çağrılar yapıyoruz. Özellikle AKP"ye oy verip de "elim kırılsaydı oy vermeseydim" diyenlere çağrıda bulunduk. Eliniz yerinde kalsın. Ama yeriniz burası dedik. Buraya gelin dedik. İşçiler kazanırsa Türkiye kazanır dedik. Sağ olsun gelenler de oldu. Bugün de emekçilere destek veren CHP Grup Başkan Vekili Kemal Anadol"a çok teşekkür ediyorum."" dedi

YAKINDA İKTİDARDA DEĞİL YÜCE DİVANDA HESAP VEREN ERDOĞAN OLACAK CHP Grup Başkan Vekili Kemal Anadol “Tekel işçisi mücadeleye başladığı birinci günden itibaren o işçilerin sıkıntısına döktükleri gözyaşına sonuna kadar ortak olduk, biber gazına ortak olduk, çilelerine ortak olduk, bu kavganın sonuna kadar Cumhuriyet Halk Partisi olarak yanındayız içindeyiz. Çok kısa bir süre kaldı sizin gibi bilinçli emekçilerin sayesinde bir sene sonra iktidarda Recep Tayip Erdoğan olmayacak. Anayasa mahkemesi önünde yüce divan önünde hesap verecek olan Recep Tayip Erdoğan olacak. Tekel işçisinin ve tüm emekçilerin gazası mübarek olsun.” Dedi. CHP Grup Başkan Vekili Anadol ve İl Başkanı Nalbantoğlu daha sonra Aliağa ilçe teşkilatını ziyaret etti.

DEMOKRASİ MEYDANI"NDAN TEKEL İŞÇİLERİNE HER GÜN DESTEK  

2 ayı aşkın zamandır Ankara"da hükümetin 4/C teklifini kabul etmeyerek eylem yapan işçilere destek olmak amacıyla;   Petrol-İş Sendikası, Cumhuriyet Halk Partisi,  Disk Genel-İş, Eğitim-Sen, Eğitim-İş, TKP, EMEP,  Tes-İş, BES, SES, Sağlık-Sen, ESM, Haber-İş, ADD, Alevi Kültür derneğinin oluşturduğu Aliağa Emek ve Demokrasi Platformu 20 günü aşkın süredir her gün Demokrasi Meydanı"nda toplanarak işçilere destek veriyor.

 

 

  • Yorumlar 3
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894