• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İzmir 26 °C

Tekofaks Kulaklık Pazarında

Tekofaks Kulaklık Pazarında
Tekofaks Ses, Görüntü ve Ofis Ürünleri A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Güven, son yıllarda kişisel ve profesyonel anlamda müzik ekipmanlarının tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de yaygınlaştığını belirtiyor. Ahmet Güven, “MP3 ve CD çalar kullanımında

Tekofaks Kulaklık Pazarında

 25 yıldır Türkiye’ye teknolojik yenilikleri getiren Tekofaks, satışa sunacağı yeni Panasonic / Technics markalı kulaklıklarla ürün gamını genişletiyor. Tekofaks, DJ tipinden şok dalgaya; ses geçirmeyenden kulak içi tipe kadar toplam 12 kategorideki 28 farklı ürünle oldukça geniş bir kullanım yelpazesine hitap ediyor. Zengin ürün çeşidi ile kulaklık pazarına iddialı giriş yapan Tekofaks, Panasonic / Technics kulaklıkların dağıtımı konusunda Aztek Firması ile işbirliğine gidiyor. Tekofaks, Aztek Firması’nın gerçekleştireceği ürün dağıtımıyla 2007 yılında bin satış noktasına ulaşmayı planlanıyor. Avrupa’da 620 Milyon USD ile yüzde 9.2 pazar payına sahip Panasonic markasının Türkiye’de 2007 sonuna kadar yüzde 50 oranında pazar payı elde etmesi hedefleniyor.

Tekofaks Ses, Görüntü ve Ofis Ürünleri A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Güven, son yıllarda kişisel ve profesyonel anlamda müzik ekipmanlarının tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de yaygınlaştığını belirtiyor. Ahmet Güven, “MP3 ve CD çalar kullanımından DJ mixer kullanımına kadar farklı düzeylerde talep gören bu sektörün olmazsa olmazı kulaklıklar büyük önem taşıyor. Kulaklık dağıtımımızı sağlayacak Aztek firması ile gerçekleştirdiğimiz stratejik işbirliği sayesinde, ürünün kısa sürede yaygınlaşmasını hedefliyoruz. Böylelikle müşterilerimiz ihtiyaca göre tasarlanmış, rahat ve renkli alternatifler sunan Panasonic kulaklıklarla Temmuz ayından itibaren buluşabilecek.” dedi

Aztek Teknoloji Ürünleri A.Ş Direktörü Tayfun Korucan, yapılan işbirliği konusunda “Aztek, misyonu gereği teknoloji dünyasını yakından takip ederek, en uygun çözümleri Türk tüketicisine sunmayı hedefleyen bir firmadır. Dağıtımını üstlendiğimiz Panasonic/Technics kulaklıklarının teknoloji meraklılarının beklentilerini en doğru ürünle karşılayacağına inanıyoruz” dedi.

CİROSAL BAZDA AVRUPA KULAKLIK PAZARI

Avrupa pazarında en çok talep gören kulaklık kategorilerinden birisi, son dönemlerde gittikçe talep gören DJ-Kulaklıklarını da kapsayan geleneksel HiFi Kulaklıklar. Toplam avrupa pazarı içinde %25’lik paya sahip bu kategori HiFi müzik severlere ve ses kalitesinden ödün vermek istemeyen kitleye hitap ediyor. Dış alanda kullanılmak üzere tasarlanan küçük kulaklıklar yüzde 28’lik payla Avrupa pazarında önemli bir paya sahip. Kulak içi kulaklıklar, çok hafif boyun ya da kafa bantlı kulaklıklar bu grubun içinde yer alıyor ve tasarım, renk ve taşıma şekline göre çeşitlilik gösteriyor. Son yıllarda satış ivmesi hızla yükselen MP3 çalarlar özellikle bu kategorideki pazarının genişlemesinde çok etkili oldu. Bu cihazlarla tercih edilen kulak içi kulaklıklar tüm Avrupa pazarında adetsel olarak %8 oranında artış gösterdi.

Geriye kalan pazar payını ise infra-red kulaklıklar, kablolu ve kablosuz TV kulaklıkları gibi kategoriler oluşturuyor.

AZTEK

Aztek, 1996 yılından itibaren Case Logic, Belkin, Hama, Vogel’s, Acoustic Research ve Altec Lansing gibi üstün nitelikli markaları Türk tüketicisi ile buluşturuyor. Aztek, bireysel ve kurumsal kullanıcının ve değişik sektörlerin ihtiyaçlarına yönelik ipod aksesuarları, taşınabilir müzik sitemleri, akım koruyucu prizler, kablosuz ağ ürünleri, notebook, kamera, fotoğraf makinesı, ve CD çantaları, ev sinema sistemi aksesuarları ve LCD/PDP askı aparatları konusunda sayısız çözüm sunuyor. Türkiye’nin önde gelen tüm zincir mağazaları ile çalışan Aztek Teknoloji’nin müşterileri arasında TeknoSA, D&R, Vatan Bilgisayar, Gold Bilgisayar, Metro, Uzelli, Megavizyon, Electronic Partner, Carrefour gibi firmalar yer alıyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894