• BIST 10739.57
  • Altın 2511.269
  • Dolar 32.2117
  • Euro 35.01
  • İzmir 27 °C

Televizyon ve Sinema Cepte

Televizyon ve Sinema Cepte
Yaşamın her alanında vazgeçilmez bir parçamız haline gelen cep telefonlarında yeni bir dönem başlıyor. 3. nesil cep teknolojilerinin piyasaya girmesiyle artık cep telefonlarından televizyon ve sinema seyredilecek. İnternete geniş banttan bağlanılmasıyla e

Yaşamın her alanında vazgeçilmez bir parçamız haline gelen cep telefonlarında yeni bir dönem başlıyor. 3. nesil cep teknolojilerinin piyasaya girmesiyle artık cep telefonlarından televizyon ve sinema seyredilecek. İnternete geniş banttan bağlanılmasıyla email alış verişi başlayacak, interaktif görüntülü konuşma dönemine geçilecek. Türkiye’nin bu yeni dönüşüme hazırlanması için sektörün önde gelen isimleri alt yapılarını tamamlayabilmek için çalışıyor. Amaç, 1. ve 2. nesil cep teknolojilerinde sadece kullanıcı durumunda kaldığımız için kaçırılan 20 milyar doların ülkede tutulması. Hükümetin yeni teknolojiyle hizmet sunacak şirketler için lisansların 2006’dan itibaren verileceğini açıklamasına rağmen ülkemizin kapısına kadar geldiği bu yeni dönemden çok az insanın haberi var. C5 Mobile Genel Müdürü ve AB ülkelerinde tüketici haklarını savunan TEDER Başkanı Serhat Özeren, bazı Asya ve Avrupa ülkelerinde uygulanmasına başlanan 3G teknolojileriyle ilgili yatırımın yanı sıra bilgilendirme çalışmasına ihtiyaç olduğunu savundu. Telekominikasyon Enerji Tüketici Hakları ve Sektörel Araştırmalar Derneği Başkanı Serhat Özeren, 3G’nin getirdiklerinin video iletiminin çok ilerisinde olduğunu anlattı. Ülkemizin E-Dönüşümden sonra Mobile-Dönüşüm’ün kapısında olduğunu söyleyen Özeren, “Mobil Dönüşüm, devlet kadar, hatta devletten önce vatandaşın hayatını kolaylaştıracak. Bireylerin Yaşam kalitesini artırmak için M-Sağlık, M-Eğitim, M-Güvenlik, M-Devlet, M-Ticaret, M-İhracat, M-Turizm, M-Ofis, önemli hizmetler sunacaktır” dedi.

C5 MOBILE HAKKINDA :

C5 Mobile Türkiye Mobil iletişim sektöründe, son kullanıcıların beklentilerine uygun, hızlı, güvenilir, kaliteli, üstün hizmet sunmak amacıyla 2003 yılında kuruldu. Saygın mobil iletişim markaları ve Ring Mağaza zincirleri ile büyüyen C5 Mobile, iş ortaklarına ve müşterilerine yenilikçi ve farklılaşmış hizmetler sunmak için atılımlarına devam ediyor. Ring 60 mağazasıyla Türkiye’nin en büyük cep telefonu mağazalar zincirinden biri konumunda.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894