• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İzmir 17 °C

Tıp Bayramı Etkinliği

Tıp Bayramı Etkinliği
Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Örgütü 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir dizi ziyaretlerde bulunarak sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı ve Sağlık Haftası’nı kutladı. Kadın Kolları ile birlikte tıp bayramını kutlayan Oğuzhan sağlık çalışanlar

CHP ALİAĞA İLÇE ÖRGÜTÜ"NDEN TIP BAYRAMI ETKİNLİĞİ
ALFA TİVİ www.alfativi.net

Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Örgütü 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir dizi ziyaretlerde bulunarak sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı"nı ve Sağlık Haftası"nı kutladı. Kadın Kolları ile birlikte tıp bayramını kutlayan Oğuzhan sağlık çalışanlarına karanfil hediye etti. 
Sağlıklı hayat, insanların vazgeçemeyeceği temel bir hak olduğunu belirten Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan;“Etkin ve kaliteli bir sağlık sistemi, nitelikli bir toplumun en önemli şartıdır. Herkesin kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlanması temel bir haktır. Ancak hükümetin sağlıkta dönüşüm adı altında uyguladığı politikalar ne yurttaşları ne de sağlık çalışanlarını memnun etmektedir. Özellikle son 8 yılda AK Parti Hükümetinin uyguladığı sistem, sektörde çalışanların yanı sıra sağlık hizmeti almak isteyen yurttaşlarımızı da mutsuz etmektedir.  Sağlık alanında da çalışana emeğe değer vermeyen anlayışın hakim olması da doktorların özel sektöre yönelmesine neden olmaktadır. Bu da kamu sağlık kuruluşlarında doktor sıkıntısına, yurttaşların en temel hakkı olan sağlık hizmetlerini alamamasına neden olmaktadır.” dedi.   
Sağlık çalışanlarının bayramlarını bir kenara bırakarak hafta sonu Ankara"da Beyaz Eylem gerçekleştirdiğini belirten İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan; “Sağlık çalışanları hafta sonu Başkentte; "Sağlık haktır satılamaz", "AKP sağlığa zararlıdır" sloganlarıyla sağlıktaki sağlıksız gidişe dikkat çekerek Türk ulusunun gönlünden geçenlere tercüman oldular. Bu duygu ve düşüncelerle Tüm sağlık emekçilerinin bayramını içten dileklerimizle kutluyorum, tüm yurttaşlarımıza sağlıklı günler diliyorum.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894