• BIST 10011.05
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 24 °C

Tire’de Aydın Şengül fırtınası

Tire’de Aydın Şengül fırtınası
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ GÜNAYDIN EGE GAZETESİ / Ak Parti İzmir Milletvekili adayı Aydın Şengül, seçim çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor.

Tire"de Aydın Şengül fırtınası
Şengül; Çiftçiye müjdeler yolda

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ GÜNAYDIN EGE GAZETESİ / Ak Parti İzmir Milletvekili adayı Aydın Şengül, seçim çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor. İzmiri  adeta karış karış gezen Şengül, önceki gün Tire"de büyük bir ilgiyle karşılandıAydın Şengül,  Ak  Partinin tarım kesimine önemli teşvikler  verdiğini belirterek, çiftçi kesimine yeni müjdeleri olacağını bildirdi.
İzmir"in Tire ilçesinde ve köylerinde  yoğun bir seçim çalışması sürdüren Aydın Şengül"ün gösterdiği performans vatandaşlardan tarafından ilgiyle karşılandı. Aydın Şengül, AK Parti Tire ilçe teşkilatını ziyaret ettikten sonra, Salı pazarını gezerek pazarcı esnafı ve çarşı esnafıyla buluştu.
AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Aydın Şengül, AK Parti'nin kuruluş sürecinden bugüne aktif siyasette yaptığını hatırlatarak, edinmiş olduğu deneyimleri meclise yansıtmak istediğini ifade etti. Partide hangi kademede ve rütbede görev yapmanın hiçbir önemi olmadığını vurgulayan Aydın Şegül, "Biz hizmet için yola çıktık. İster sandık görevlisi olalım, istersek bakan olalım hiçbir önemi yok. Türkiye'ye hizmet etmek davasını kendine amaç edinen bir siyasi anlayışın her kademesinde görev yapmak şereftir."dedi.
ÇİFTÇİYE MÜJDELER YOLDA
Tarım sektörüne yönelik ciddi yatırımlar yapıldığını ve teşvikler verildiğini hatırlatan Aydın Şengül, yöresel olarak başta süt fiyatları olmak üzere bazı alanlarda sıkıntı olduğunu bildiklerini söyledi, Aydın Şengül şöyle konuştu:
"Biz daha fazla hizmet etmek, daha çok yatırım yapmak istiyoruz. İnsanımız bunu hak ediyor. Görüyoruz ki bu yörede süt tozu tesisinin bulunmayışı yöreye  ait özel bir sorun. Bunlarla ilgili çözüm önerilerini sayın bakanımızla paylaştık. 15 gün içerisinde bununla ilgili düzenleme paketlerinin uygulamaya konulacağı yönünde söz aldık. Süt fiyatları havzamızda da arzu edilen seviyeye gelecek. Kimsenin endişesi olmasın."
Türkiye'de kentleşme sorununa dikkati çeken Aydın Şengül, "Ben şehir planlamacısıyım. Türkiye'yi baştan başa yeniden daha modern olarak inşa edeceğiz. Bunu hepbirlikte göreceğiz. AK Parti, bu güne kadar araştırmadan, incelemeden, olabilirliğini teyit etmeden hiçbir projesini açıklamadı. Ortaya koyduğumuz tüm projeleri hayata geçirdik. Gerçekçi hedeflerimiz var.”dedi.
Ulaşım konusunun da önemini belirten Şengül, “Ulaşım olursa iletişim olur, ihracat olur, alışveriş olur. Dolaylı olarak hayatınıza yaptığı katkıyı bir anda göremezsiniz. Oysaki 10 yıl öncesine dönme imkanımız olsa, yaptıklarımızın hayatlarımıza neler kattığını hepbirlikte net olarak görebiliriz. Bizler bunu rakamlarla biliyoruz. Göremeyenlere de anlatmak, yeni yapacaklarımızı paylaşmak  istiyoruz.”şeklinde konuştu.
İzmir ulaşımındaki sıkıntıyı  hızlı tren, otoyol bağlantıları ve yeni hatlar açarak çözecek projeleri anlatan Aydın Şengül, "Ulaşım başta olmak üzere birçok projemizi duyurduk, hepsi hazır. Kısa süre içerisinde uygulamaya koyacağız. Her bölgenin kendine has sıkıntıları olabiliyor. Bu gayet doğal. Bununla birlikte 3-5 yıllık hedeflerin yanısıra 50 yıllık hedeflerimiz olmalı ki uygar devletler seviyesinde projeleri hayata geçirebilelim. Bunları zaman içerisinde hep birlikte başaracağız."dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894