• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İzmir 27 °C

Turkcell-im: Cep İnterneti

Turkcell-im: Cep İnterneti
Turkcell-im, Turkcell müşterilerinin tek bir adresten tüm katma değerli Turkcell servislerine ulaşımını sağlıyor. Turkcell-im, internet ve mobil kelimelerinin baş harflerinden esinlenerek ve herkesin kendi ilgi alanına ve ihtiyaçlarına yönelik uygun bir T

Turkcell-im: Cep İnterneti

Turkcell-im, Turkcell müşterilerinin tek bir adresten tüm katma değerli Turkcell servislerine ulaşımını sağlıyor. Turkcell-im, internet ve mobil kelimelerinin baş harflerinden esinlenerek ve herkesin kendi ilgi alanına ve ihtiyaçlarına yönelik uygun bir Turkcell servisi bulunabileceğinden yola çıkarak, Turkcell’in sonuna “–im” eki eklenerek oluşturuldu. Wap / web üzerinden ve SMS aracılığıyla ulaşılan Turkcell-im’in; 6 kategorisi bulunuyor. 31 Ekim 2006 tarihine kadar ücretsiz gezilebilecek olan Turkcell-im’e hem cep telefonundan, hem de bilgisayardan web adresinden ulaşılabiliyor. Bugüne kadar wap.turkcell.com.tr adresini kullanan Turkcell aboneleri de aynı adresten Turkcell-im’e ulaşabilecekler.

Turkcell Katma Değerli Servisler Genel Müdür Yardımcısı Cenk Serdar, “Turkcell-im, zengin içeriği ve kullanım kolaylığıyla mobil internetin yaygınlaşmasında ve pazarın gelişiminde itici bir güç olacaktır. Turkcell-im’le abonelerimiz bundan böyle servislerimizi ayrı ayrı yerlerde aramak, servis numarası ezberlemek, mesaj atma, zorunda kalmayacaklar.” dedi. Serdar ayrıca, Turkcell-im’in güçlü içeriğinin yanı sıra cep telefon modeline özel tasarımıyla da kullanıcılara hem keyifli hem pratik bir deneyim sunacağını belirtti.

Turkcell-im’in; “Bugün, Eğlence, Müzik, Chat/Mesaj, Spor ve Asistan” olmak üzere 6 kategorisi bulunuyor. Turkcell-im’in eğlence, müzik ve bilgiyi biraraya getiren kategorilerinde sevilen sanatçılardan şarkılar, melodiler, dünyaca sevilen oyunlar, filmlerden dizilerden en komik, en eğlenceli videolar, Turkcell Süper Lig takımlarının tüm golleri, cep telefonlarını kişiselleştirmek için en güzel duvar kağıtları gibi birçok servis bulunuyor.

Turkcell-im’de, zengin içeriği sağlayan çok sayıdaki ulusal iş ortağının yanı sıra dünyanın en köklü, en büyük müzik şirketlerinden EMI, global oyun sektörünün liderlerinden EA GAMES ve Türkiye ve dünya gençliğinin yakından takip ettiği lider müzik kanalı MTV gibi birçok uluslararası ortak da içerikleriyle yer alıyor. Turkcell, zengin yerli müzik repertuarını cep telefonunda sunmak üzere müzik eser sahiplerinin, yapımcılarının ve yorumcularının haklarını koruyan ve temsil eden Meslek Birlikleri ile de anlaşmalar yaptı.

“BUGÜN” NELER OLUYOR?

Turkcell-im’in “Bugün” kategorisinde resimli ve videolı haberler, trafik durumu, hava durumu, anlık döviz, İMKB bilgileri ve günlük burç yorumu gibi günlük yaşamda ihityaç duyulan servisler yer alıyor.

“EĞLENCE”SİZ KALMAYIN

Eğlence kategorisinde en sevilen melodilere, video ve oyunlara ulaşmak mümkün. Ayrıca, en güncel resimler, logolar melodiler, gol videoları, ÇalarkenDinlet’ler, filmlerden dizilerden videolar Turkcell-im’de sunuluyor.

“MÜZİK”LE İLGİLİ HER ŞEY BURADA

Müzik dünyasındaki en popüler ve en yeni şarkılar Turkcell-im’de yer alıyor. Güçlü içerik ortaklarıyla birlikte yabancı ve Türkçe binlerce müzik parçasını abonelere sunan Turkcell-im’de istenilen şarkıyı satın almadan önce ücretsiz dinlemek de mümkün.

Turkcell-im’de yer alan “Chat/Mesaj” kategorisi abonelere her zaman ve her yerden e-postalarını okuyup cevaplayabilme, TurkcellMessenger üzerinden sohbet etme, WAPblog yaratıp, paylaşma gibi birçok imkan sunuyor.

Teknoloji taraftarın hizmetinde: TURKCELL-İM” SPOR”

“Spor“ kategorisinde sporseverler, Turkcell Süper Ligi ile ilgili tüm haberlere, gol videolarına ve canlı maç anlatımlarına ulaşabilirler. Spor haberleri ve İddaa paketlerinin yanı sıra melodi, resim ve spor oyunlarına da ulaşmak mümkün.

“ASİSTAN” HER AN HER YERDE YARDIMINIZDA

Turkcell aboneleri bundan böyle hatlarıyla ilgili tüm işlemlerini Turkcell-im Asistan üzerinden kolayca yapabiliyor. İstediğiniz soruyu sorabileceğiniz “CepteCevap”, e-devlet uygulamalarına hızlıca ulaşmayı sağlayan “E-Devlet” “Asistan”la müşterilerin hizmetine sunuluyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894