• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İzmir 27 °C

Türkler Blogları Sevdi

Türkler Blogları Sevdi
Hem yayıncılık hem de okunabilirlik açısından, üstün özelliklere sahip bloglar geniş kitlelere erişebilmenin en iyi yolu olmaya devam ediyor. Dünyada inanılmaz boyutlara ulaşan bloglar Türkiye’de de hızla gelişiyor. Öyle ki, Türkiye’nin ilk be

TÜRKLER BLOGLARI SEVDİ: BLOGCU.COM’UN ÜYE SAYISI 100 BİNİ GEÇTİ 

Hem yayıncılık hem de okunabilirlik açısından, üstün özelliklere sahip bloglar geniş kitlelere erişebilmenin en iyi yolu olmaya devam ediyor. Dünyada inanılmaz boyutlara ulaşan bloglar Türkiye’de de hızla gelişiyor.

Öyle ki, Türkiye’nin ilk bedava blog hizmeti olan www.blogcu.com ’un üye sayısı 100 bini geçti  Blog, kişilerin web tasarımı veya teknik bir bilgiye ihtiyaç duymadan yazılarını ve resimlerini internette yayımlamasına olanak sağlayan bir sistem. Pazarlama, yemek, İnternet, tasarım, fotoğraf, programlama dilleri vb. pek çok konuda kişilere özel yazı ve görsellerin yayınlandığı bloglar internetteki gücünü günden güne artırıyor. Türkiye’de de hızla yayılan bloglar, internet kullanıcılarının vazgeçilmezleri arasına girdi. Öyle ki, genç bir Türk yazılım şirketi olan Beril Teknoloji tarafından geçtiğimiz yılın Mayıs ayında açılan Blogcu.com’da 120 binin üzerindeki kullanıcının bloglarında 700 binden fazla yazı bulunuyor. Üye sayısı hızla artan blogcu’ya Mayıs ayında her gün ortalama bin 500 yeni üye ve 3 bin yeni yazı eklendi.
EN ÇOK ZİYARET EDİLEN 37’İNCİ SİTE
Sadece 12 aylık bir sürede, Türkiye’nin en çok ziyaret edilen 38’inci sitesi olmayı başaran Blogcu.com’a kolayca ve ücret ödemeden katılan internet kullanıcıları, diledikleri görsel özelliklerdeki hazır şablonları seçebiliyor veya kendi şablonunu yaratabiliyor. Yazıların yayımlandıktan sonra Google, Yahoo ve MSN gibi arama makineleri tarafından hızlıca indekslendiği Blogcu’da yayımlanan yazılar, çok kısa bir süre sonra tüm internet kullanıcıları tarafından okunmaya başlıyor. Son eklenen yazıların diğer blogcular tarafından anında takip edildiği sistemi, aktif ve güncel blogların ücretsiz tanıtılması ve blogcu’ya özel arama motoru sayesinde, yazarlar anında yazılarına yeni okurlar buluyor, diğer blogcuların veya blog okurlarının sayfalarında yaptığı yorumlar ile bloglar zengin birer paylaşım ortamına dönüşebiliyor. Dünyada izlemeye alışık olduğumuz internet başarı öykülerinden birinin, Türkiye’de bir Türk şirketi tarafından geliştirildiği sayılı örnekten biri olan Blogcu, bir blog yayımlama ortamı olmasının dışında, aynı zamanda sosyal bir ağ ve çok büyük bir topluluk. Blogcu’nun forumunda 60 binden fazla kayıtlı üye bilgilerini paylaşıyor. Blogcu, topluluğun istekleri ve ihtiyaçlarına göre sürekli olarak geliştiriliyor.
BİR YILDA 100.000 BLOGCU: TÜRKÇE BLOG DÜNYASI HIZLA GELİŞİYOR
Genç bir Türk yazılım şirketi olan BERİL TEKNOLOJİ tarafından geçtiğimiz yılın Mayıs ayında sunulan Blogcu.com, hızlı bir şekilde büyüyerek geçtiğimiz günlerde 100.000'inci üyeye ulaştı. Kişilerin web tasarımı veya teknik bir bilgiye ihtiyaç duymadan yazılarını ve resimlerini internette yayımlamasına olanak sağlıyor.Blogcu Türkiye’nin ilk Türkçe blog hizmeti olmasının yanı sıra, hızlı ve kesintisiz servis sunan alt yapısı, ayrıntılı erişim istatistikleri, blog aboneliği, ayrıntılı kişiselleştirme olanakları, arama makinalarına otomatik kayıt ve kendine özgü arama motoru özellikleri ile dünyanın en gelişmiş ve zengin özelliklere sahip ücretsiz blog servisi olma özelliğini elinde bulunduruyor. Şu anda 110 bin blogcuya hizmet veren Blogcu.com’da, kullanıcıların yazmış olduğu 625 binden fazla yazı bulunuyor. Üye sayısı hızla artan blogcu’ya Mayıs ayında her gün ortalama 1.500 yeni üye ve 3.000 yeni yazı ekleniyor. Sadece 11 aylık bir sürede, Türkiye’nin en çok ziyaret edilen 37. sitesi olan Blogcu’ya kolayca ve ücret ödemeden katılan internet kullanıcıları, diledikleri görsel özelliklerdeki hazır şablonları seçebiliyor veya kendi şablonunu yaratabiliyor. Yazıların yayımlandıktan sonra Google, Yahoo ve MSN gibi arama makineleri tarafından hızlıca indekslendiği Blogcu’da yayımlanan yazılar, çok kısa bir süre sonra tüm internet kullanıcıları tarafından okunmaya başlıyor. Son eklenen yazıların diğer blogcular tarafından anında takip edildiği sistemi, aktif ve güncel blogların ücretsiz tanıtılması ve blogcu’ya özel arama motoru sayesinde, yazarlar anında yazılarına yeni okurlar buluyor, diğer blogcuların veya blog okurlarının sayfalarında yaptığı yorumlar ile bloglar zengin birer paylaşım ortamına dönüşebiliyor. Dünyada izlemeye alışık olduğumuz başarı öykülerinden birinin, Türkiye’de bir Türk şirketi tarafından geliştirildiği sayılı örnekten biri olan Blogcu, bir blog yayımlama ortamı olmasının dışında, aynı zamanda sosyal bir ağ ve çok büyük bir topluluk. Blogcu’nun forumunda 60 binden fazla kayıtlı üye bilgilerini paylaşıyor. Blogcu, topluluğun istekleri ve ihtiyaçlarına göre sürekli olarak geliştiriliyor.
Mayıs ayı istatistiklerine göre, ayda 20 milyondan fazla sayfanın okunduğu Blogcu, daha birinci senesinde Alexa.com verilerine göre Türkiye’nin en çok ziyaret edilen 37. sitesi ve bu listede hızla yükselmeye devam ediyor.
Bu farklı ve zengin dünyayı keşfetmek için tıklayın: www.blogcu.com
BERİL TEKNOLOJİ HAKKINDA: İnternet teknolojileri üzerine uzmanlaşmış olan BERİL Teknoloji, genç bir girişimci olan Devrim Demirel tarafından 2002 yılında kuruldu. Aralarında bir çok dünya devinin de bulunduğu binden fazla kurumsal, 700 binden fazla bireysel kullanıcıya farklı internet teknolojileri konusunda hizmetler sunan BERİL Teknoloji, 2005 yılından beri faaliyetlerine Ankara Cyberpark’ta devam etmektedir. Şirket kendi işlettiği internet projelerinin yanı sıra, internet reklamcılığı ve teknolojileri konusunda danışmanlık ve çözümler sunmaktadır. Ayrıntılı bilgi için www.berilteknoloji.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

NET'TE KOLAY SİTE YAPIMI İÇİN TIKLAYINIZ

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894