• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İzmir 12 °C

Uğur Türkan Aday Adayı

Uğur Türkan Aday Adayı
AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, "Biz kavga siyaseti yapmıyoruz. Biz hiçkimse ile münakaşa etmek istemiyoruz. Biz Hükümetimizin yapmış olduğu icraatları halkımıza anlatmak istiyoruz.

AK PARTİ İL BAŞKANI ÖMER CİHAT AKAY, ALİAĞA'DA MORAL BULDU

AK PARTİ ALİAĞA İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISINDA COŞKULU BİR KALABALIĞA HİTAP EDEN AKAY, PARTİSİNİN İZMİRDEKİ HEDEFİNİ AÇIKLADI

ALFA TİVİ www.alfativi.net

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, "Biz kavga siyaseti yapmıyoruz. Biz hiçkimse ile münakaşa etmek istemiyoruz. Biz Hükümetimizin yapmış olduğu icraatları halkımıza anlatmak istiyoruz. Bunları anlatırsak biz inanıyorum ki Türkiye'de başarılı olduğumuz gibi, İzmir'de de başarılı olacağız. Biz hedefimizi İzmir'de 12 Haziran'da yapılacak seçimde 1. Parti olmak olarak tespit ettik" dedi.
Ak Parti Aliağa İlçe Teşkilatının TÜPRAŞ Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'ndaki İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'na katılan Akay, burada bir konuşma yaparak seçim startını verdi. Şimdiye kadar 25 tane ilçeye gittiğini ve Aliağa'da gördüğü coşkuyu, heyecanı, katılımı şu ana kadar başka hiçbir ilçede görmediğini kaydeden Akay,
"Teşkilat çalışmalarında hanım kardeşlerimizin çalışmalarına büyük önem veriyorum. Bizim giremediğimiz, çalamadığımız kapıların çalınmasında hanım kardeşlerimizin büyük katkısı var. Hanım kardeşlerimizle beraber genç arkadaşlarımıza da ihtiyacımız var.Geçen hafta Başbakanımızın katıldığı açılışta, densizin birinin slogan atması üzerine, başbakanımıza orada bulunan gençlerimiz moral verdi" diye konuştu.
Siyaset yapmanın bir gönül işi olduğunu ifade eden Akay, evlerinden, işlerinden fedakarlık yaparak bu işe baş kayan tüm partililere teşekkür ettiğini belirterek şöyle konuştu: "3 çocuk yetiştirdiğini ve her okul açılışlarında elinde kitap listeleri ile kırtasiye kırtasiye gezdiğini hatırlatan Akay, "Kitapları bulamazdık. Çocuklar 1 ay kitapsız okula giderlerdi. Ama şimdi okulun açıldığı gün bütün çocuklarımız kitaplarını masalarının üzerinde buluyor. Eğitimde yapılanları kim inkar edebilir. Akşamdan sıraya giriyorduk hasatanelerde tedavi olmak için. İlaç almak için eczanelerin önünde kuyruklara girerdik. Şimdi artık ne eczanelerde kuyruk var, ne de hastanelerde. İzmir-İstanbul otoyolunun evvelki hafta temelini attık. İzmir-Ankara hızlı tren projesini hayata geçiriyoruz. İzmir'den Türkiye'nin her tarafına uçakla ulaşım mümkün hale geldi. Geçen hafta Aliağa-Menderes hafif raylı sistemin açılışını yaptık. Anlaşma gereği, TCDD yerel yönetimler ortaklığında yapıldı ve işletmeye açıldı. 240 milyon dolar TCDD bu hatta, İZBAN'a destek sağladı. Hal böyle iken panolarda, biboordlarda İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yapmış olduğu bir hizmet olarak gösteriliyor. Çok basit bir rakam vereceğim. Ak Parti iktidarı gelmeden evvel İzmir'de 23 tane tiyatro varmış, bu gün 63 tane tiyatro salonu var. Bu tiyatroların hepsini Ak Parti yaptı, kültür bakanlığımız yaptı. En son Üçkuyulardaki Adnan Saygun SAnat Merkezinin tamamının ödeneğini Kültür Bakanlığımız temin etmiş, ama bilboordlardaki reklamına baktığınız zaman İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin hizmeti olarak gösteriliyor."
12 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerde İzmir'de 1. parti olmayı hedeflediklerini ve buna da tüm teşkilatın inanmasını isteyen Akay, şöyle devam etti: "Biz kavga siyaseti yapmıyoruz. Biz hiçkimse ile münakaşa etmek istemiyoruz. Biz Hükümetimizin yapmış olduğu icraatları halkımıza anlatmak istiyoruz. Bunları anlatırsak biz inanıyorum ki Türkiye'de başarılı olduğumuz gibi, İzmir'de de başarılı olacağız. Biz hedefimizi İzmir'de 12 Haziran'da yapılacak seçimde 1. Parti olmak olarak tespit ettik. Bunu ben ve ekibim olarak sizlere bir kez daha arz etmek istedim. Bizler buna yürekten inandık, sizleride bu hedefe varmak konusunda, inanmaya ve heyecanla koşturmaya davet ediyorum. mutlulukta bizim elimizde başarı da bizim elimizde."

DİĞER KONUŞMALAR
Toplantıda Ak Parti İzmir Milletvekili İsmail Katmeci'de bir konuşma yaparak, AK Parti hükümetinin 8,5 yıllık iktidarında büyük hizmetler yaptığını anlattı.
Katmerci, "Onlar hala 10. yıl marşını okuyor, biz 100 yıl marşı için hazırlık yapıyoruz" dedi.
Eskiden 'Bizi iktidar yapın bu enflasyon canavarını yeneceğiz' diye propagandalar yapıldığını hatırlatan Katmeci şöyle dedi: "Bu gün enflasyondan bahseden var mı? Enflasyonun, tek haneli rakamlara ineceği söylendiğinde burun kıvırılıyordu, dudak bükülüyordu. Bu gün tek haneli rakamlara indi. Gecelik faziler yüzde 8 binlere çıkmıştı. Ben bir sanayici olarak bunları yaşadım. Faizlerin ve enflasyonun AK Parti iktidarı ile düşmesi ile birlikte sanayici, esnaf ve çiftçi rahat bir nefes aldı. Hayal bile edilemeyen şeyler, Ak Parti iktidarı ile birlikte gerçeğe dönüştü."
Ak Parti iktidarının hukuk sistemini düzeltmek için adımlar attığını da ifade eden Katmerci, "12 Eylül'de bir rfeferanduma gittik. Çok şükür ki o referandumda da halkımız oldukça büyük destek verdi. 2011 seçimlerinden sonrada anayasamızın değiştirilemez maddeleri dışında bütün maddeleri ile 21. yüzyılın ihtiyaçlarına cevap veren bir anayasa yapacağız" diye konuştu.
Türkiye'nin gerçek manada hukuk devleti olabilmek için adımlar attığını belirten Katmerci, şunları söyledi: "Daha önceden sadece kağıt üzerinde hukuk devleti görünüyorduk. Türkiye'yi 5 tane HSYK üyesi, 250 tane danıştay ve yargıtay üyelerini seçiyorlardı. Onlarda dönüp o beş kişiyi seçiyorlardı. Şimdi ne oldu. Bütün hakim ve savcılar, 10 bin 500 kişi oy kullanarak şimdiki 22 kişilik HSYK üyelerini seçtiler. Hangisi daha demokratik bir davranış?"
20 Mart'ta milletvekili aday adaylarının belirlenmesi için temayül yoklamasının yapılacağını da hatırlatan Katmeci, Ak Parti'nin kurucu İzmir İl Başkanı olarak teşkilatın içinden gelmiş aday adaylarının desteklenmesi ricasında bulundu.
Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Ulaş'ta yaptığı konuşmada, Aliağa'da Ak Parti'yi en iyi şekilde temsil ettiklerini belirterek, Ak Parti'nin gücünün ilçedeki her etkinlikte hissedildiğini vurguladı. Aliağa'da 4 bin 700 üyelerinin bulunduğu bilgisini veren Ulaş, Ak Parti'nin 12 Haziran Genel seçimlerinde Aliağa'da da birinci parti olacağına yürekten inandıklarını ifade etti.
Konuşmaların ardından İl Başkanı Akay, toplantıya katılan 2. bölgeden aralarında Aliağa'dan eski il genel meclis üyesi ve Aliağa ilçe başkanı olan Uğur Türkan olmak üzere 9 milletvekili aday adayı ile 1. bölgeden 2 milletvekili aday adayını partililere tanıttı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894