• BIST 9973.83
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 24 °C

Uğur Türkan Aliağa'da

Uğur Türkan Aliağa'da
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ GÜNAYDIN EGE GAZETESİ / AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Bekir Pakdemirli, İzmir’i Türkiye’nin dünyaya açılan penceresi yapacaklarını belirterek,

Pakdemirli; “İzmir, Türkiye"nin dünyaya açılan penceresi olacak”

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ GÜNAYDIN EGE GAZETESİ / AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Bekir Pakdemirli, İzmir"i Türkiye"nin dünyaya açılan penceresi yapacaklarını belirterek,  AK Parti"nin iki önemli icracı bakanının İzmir"den aday gösterilmesinin çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayları Bekir Pakdemirli,Tolga Murat Balıkçı ve Uğur Türkan, Çiğli ve Aliağa ilçelerinde seçim çalışmalarını sürdürdü.  Ev ziyaretlerinde ve esnaf sohbetlerinde vatandaşlara AK Parti"nin 9.5 yıllık dönemdeki icraatlarını anlatan ve İzmir projeleri hakkında bilgi veren AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Bekir Pakdemirli şöyle konuştu:

“İki tane çok önemli bakanımız İzmir"den aday. Bunu çok iyi değerlendirmemiz lazım. İzmir çok köklü problemleri var ve bir İzmirli olarak buna çok üzülüyorum. Benim siyasete girme sebebim budur. İzmir"in problemlerinin çözümü zaman alabilir, ama bir yerden başlamak lazım. İzmir"de kişi başına yapılan yatırım İstanbul"a yapılan kişi başı yatırımdan fazla. Bunu İzmirliye iyi anlatmamız gerekiyor.”

İzmir"in tarihi ve kültürel misyon bakımından dünyanın sayılı şehirlerinden biri olduğuna dikkati çeken milletvekili adayı Uğur Türkan da ev ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, “Ancak tarihi misyonuna uygun olarak yerel yönetimler tarafından iyi yönetilemediği için İzmir işte bugün sizlerin sorularına muhatap oluyor. Bugün İzmir, yüzde 60"ı gece kondu, ticarette geri kalmış, üretimi ve tüketimi arasındaki uçurum giderek açılmış. İzmir kendini dünyaya açan bir kent değil tam tersine içine kapanan ve kendi problemlerine boğulmuş bir şehirdir. Bunun çözümü ise İzmir"i seven İzmir"in o tarihi misyonuna kavuşturacak fedakar gönüllü yöneticileri seçmekten geçiyor.”dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894