• BIST 9992.4
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 22 °C

Uğur Türkan Dikili ve Çandarlı'da

Uğur Türkan Dikili ve Çandarlı'da
ALİAĞA HABER / ALFA TİVİ/ YENİVİZYON GAZETESİ / AK partili adaylar Dikili ve Çandarlı’da vatandaşlarla bir araya geldi AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayları Bekir Pakdemirli, Tolga Murat Balıkçı ve Uğur Türkan,

Pakdemirli; “Sağlığa yönelik yatırımlar devam edecek”
ALİAĞA HABER / ALFA TİVİ/ YENİVİZYON GAZETESİ / AK partili adaylar Dikili ve Çandarlı"da vatandaşlarla bir araya geldi
AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayları Bekir Pakdemirli, Tolga Murat Balıkçı ve Uğur Türkan, Dikili"de esnafla bir araya geldi. AK Parti Dikili İlçe Başkanı Önder Akşengür ve ilçe teşkilatıyla birlikte bir dizi ziyaretlerde bulunan milletvekili adayları esnafın sorunlarını dinledi. Adaylar, esnafın yaşadığı sorunların çözümünde düşündükleri projeleri anlattı, bu projelerin hayata geçirilmesi için icracı bakanlarla birlikte çalışarak ellerinden geleni yapacaklarının sözünü verdiler.
Esnaf ziyaretinin ardından Dikili Devlet Hastanesi"ni ziyaret eden AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayları, burada hasta vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Hastane personelleri ile de sohbet eden vekil adayları, AK Parti iktidarı döneminde sağlıkta yaşanan gelişmelere vurgu yaptılar. Bundan on yıl önceki sağlık imkanlarıyla günümüzdeki sağlık imkanlarının arasında ciddi farklar olduğunu belirten AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Bekir Pakdemirli, “Bu farkı en iyi hastaneye yolu düşmüş vatandaşlar görüyor. Burada da gördüğümüz, AK Parti hükümetinin sağlıkta ne derece güzel işler yaptığını açıkça göstermektedir. AK Parti olarak sağlığa yönelik yatırımlarımız tüm hızıyla devam edecek.”diye konuştu.

“İKİ BAKAN İZMİR"İN KAZANIMIDIR”
İlçeye bağlı köy muhtarlarıyla da bir araya gelen AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayları, muhtarların sorunlarını dinledi. Problemlerin yine AK Parti iktidarı ile çözülebileceğinin altını çizen milletvekili adayları, özellikle Ulaştırma eski Bakanı Binali Yıldırım ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay"ın İzmir"den aday olmasının İzmir için büyük kazanım olduğunu belirttiler. Cumhuriyetin ilanından AK Parti iktidarı süresine kadar yapılan duble yolun iki katını 9 yıllık iktidar süresinde yaptıklarını belirten vekil adayları, köy yollarının da daha düzgün olması için çalışmaların sürdürüleceğini belirttiler.
Dikili"deki ziyaretlerini tamamlayan vekil adayları, buradan Çandarlı beldesine geçtiler. Adaylar  Çandarlı Belediye Başkanı Ahmet Dağdelen"i belediye binasında ziyaret ettiler. Belediye başkanı Dağdelen, beldede en fazlada sağlık hizmetlerinin gelişme gösterdiğini belirtti ve Çandarlı"nın deniziyle, tarihiyle bir turizm merkezi olduğunu söyledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894