• BIST 9997
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 23 °C

Uğur Türkan, On Numara Adayım

Uğur Türkan, On Numara Adayım
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ YENİVİZYON GAZETESİ / Ak Parti Aliağa ilçe teşkilatı 12 Haziran seçimlerine yönelik vekil aday ziyaretlerinin ikincisi düzenlenen toplantı ile gerçekleştirildi.

AK PARTİ İZMİR İKİNCİ BÖLGE'NİN 10 NUMARA ADAYI UĞUR TÜRKAN SAHAYA İNDİ

AK PARTİ 2 BÖLGE ADAYI UĞUR TÜRKAN, “ON NUMARA ADAYIM “

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ YENİVİZYON GAZETESİ / HABER/ FOTO GÖRÜNTÜ ŞENOL GÖK
Ak Parti Aliağa ilçe teşkilatı 12 Haziran seçimlerine yönelik vekil aday ziyaretlerinin ikincisi    düzenlenen toplantı ile gerçekleştirildi.  Ak Parti ikinci bölge adayları Uğur Türkan, Bekir Pakdemirli,  Tolga Murat balıkçı partililerle buluştu  İkinci bölge milletvekilleri adaylarının tanışma ve basın toplantısına Ak Parti ilçe başkanı Kazım Ulaş,  Yeni şakran Belediye başkanı İ. Etem Yorulmaz,  Belediye meclis üyesi Hamit çelik,  Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Savran, Ak Parti Kadın Kolları başkanı Fatma Bayar, Ak parti gençlik kolları başkanı Rabia Tural, il kadın ve gençlik kolları üyeleri ile birlikte toplam 30 kişi katıldı.
Ak Parti İlçe Başkanı  Kazım Ulaş  “milletvekili adaylarımız Hamza dağ hasan şahin seçim çalışmalarına başladık.  çalışmalarımdan da görüldüğü gibi 12 haziran seçimleri Türkiye bir dönüm noktası olacağı inancındayım.  Çalışmalarımız konusunda da şunu ifade etmek isterim ziyaretlerimizde özellikle saha çalışmalarında esnaf ve kurum temsilcileri ziyaretinde mümkün olduğunca fazla kalabalık gitmemeye özen gösteriyoruz.  milletvekili adaylarımızın tanışma ve çalışma ortamında fazla kalabalık bir ortam yaratmamaya çalışıyoruz dedi.

PAKDEMİRLİ “AK PARTİ MUTLULUK ENDEKSİNİ DAHA DA YÜKSELTECEK”
Toplantıda vekil aday Bekir pakdemirli, “ görevim icabı dünyanın bir çok ülkesinde bulundum. gittiğim ülkelerin nasıl bir mutluluk içinde yaşadıklarını asgari standartlarının neler olduğunu yakından görme fırsatım oldu. Bu yüksek standartları kendi ülkesinde olmamasının üzüntüsünü hep yaşadım. Son altı yıldır yaşadığım kente hizmet etmek arzusu ile aday oldum. 2000 li yılların tartışmasız tek lider Başbakan Tayyip Erdoğan olduğunu kanaat getirdiğim için ak parti milletvekili adayı olarak huzurlarınıza geldim. son 30 yılda yapılan yatırımlara bakıldığında Ak Parti"nin 2002 yılında dan bugüne  yaptıkları yatırımların kat ve kat daha fazla olduğunu görüyoruz. Toplumda mutluluk endeksi giderek yükseliyor ve insanlarımız geçmiş dönemleri telafisi babında daha çok edinmek daha çok hizmet edilmesini görmek istiyor.  2023 vizyonunda İzmir için daha fazla neler yapabileceğimizi , bir tuğla da bizim koyma gibi bir görevimiz var diye düşünüyorum. Dedi.

TOLGA MURAT BALIKÇI “ ENGELLİNİN SESİ OLMAK İÇİN ADAY  OLDUM.”
 Vekil Aday  Tolga Murat Balıkçı, engelli olarak hayata küsmediğini   bir engellinin fırsat verildiğinde yaşama savaşında neler yapabileceğinin en büyük örneklerinden birisi olduğunu söyledi
Balıkçı, bugünlere gelmesinde  yaptığı haberler ile desteğini esirgemeyen her zaman yanında olan gazeteci Şenol gök"e teşekkür etti.
Bir engelli olarak basının çok büyük desteğini aldığını ifade eden Tolga Murat balıkçı, “basında gördüğüm destek benim elim kolu bacağım oldu. 2009 yılında dünya engelli vücut geliştirme şampiyonasına katıldım. Yarışma sonunda ülkeme dünya şampiyonluğu kazandırdım. 2010 yılında Avrupa Engelli vücut geliştirme şampiyonasında  başarılarım artarak devam etti. en son 29 ekim tarihine denk gelen kainat şampiyonluğu  unvanını  da  ülkeme kazandırdım. Yaptığım vücut geliştirme sporunda şahsımı ve ülkemi zirveye oturturdum şimdi görevim milletvekili adaylığım ile engelli insanların Türkiye Cumhuriyeti"ne bir yük gibi görünen kendi içine kapanmış ve sorunları ile boğuşan birey yada toplum haline gelmesi değil, üreten topluma katkıda bulunan bireyler olması gereken inancı ile Türkiye'de en çok engelli nüfusunu barındıran İzmir"de yaşayan  450 bin engellinin sesi olmak için aday  oldum. Hayatımda geldiğim noktada bir yaşam klavuzu  edindiğime inanıyorum. Bu kılavuzu nasıl daha fazla engelliye ulaştırabilirim onun çalışmasını yapmak istiyorum. Ak parti 2002 yılında bugüne kadar  engelliler  konusunda yasa ile verilen güvencelerin yanında evladı engelli olan Aileye ve anneyi de maaşa bağladı. Çok komik olana bu maşlar ak parti iktidarında, evine geçindirebilecek, engelli çocuğuna bakabilecek, yada ev kirasını bu maaş ile ödeyebilecek seviyeye çekildi.   Sosyal işlerde engelliler konusunda Türkiye Ak parti İktidarı boyunca çok uzun yollar kat etti. öncesi ve sonrasını yaşayarak gördüğüm bir engelli olarak diyorum ki Ak Parti bu konuda üzerine düşeni yaptı yapmaya da devam ediyor. “dedi.

UĞUR TÜRKAN,” AK PARTİ"NİN TESCİLLİ ON NUMARA ADAYIYIM
13 haziran sabahı 13 milletvekili ile meclise girme hedefi ile çalıştıklarının altını çizen Uğur Türkan,  istikrarın insan hayatında en önemli kavramlardan biri olduğunu belirterek, “ siyasette istikrar daha da önemlidir.  Hayatımda olduğu gibi siyasi hayatımda da istikrarı yakalamış birisiyim.
2007 de 10.sıra adayı idim, 2011 seçimlerinde de yerim değişmedi. sıralamadaki yerim, genel merkezimiz tarafından ve başbakanımız tarafından tescillendi. 10 numara adayım.  Aliağa"da yaşayan birisi olarak tüm Aliağalıları parti ayrıma yapmaksızın  beni desteklemeye davet ediyorum.  Siyasetteki hedefimiz insana hizmet. İzmirlinin gönlündeki ak parti sevdasını sandığa yansıtmasını arzu ediyoruz . ikinci bölgede rakiplerimize nal toplatacağız 13 haziranda yaptığımız çalışmalar ile ne kadar gönül fethe  ettiğimiz göreceğiz. “dedi

ŞOFÖR ESNAFI ÖTV"SİZ MAZOT İSTEDİ
Ak parti ilçe binasında düzenlenen basın toplantısının ardından Ak Parti ikinci bölge adayları Uğur Türkan, Bekir Pakdemirli,  Tolga Murat balıkçı Aliağa ilçe teşkilatı  SKM"nin yapmış olduğu program çerçevesinde  esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulundular.  Yıldız Taksi ve santral durağında şoför esnafının sorunlarını dinlediler.  Yapılan görüşmelerde Ticari Şoför esnafının en büyük sorunlarının sürekli yükselen Akaryakıt Fiyatları Olduğunu Söylediler.  Şoför esnafı Vekil adaylardan ÖTV"siz mazot isteğinde bulundular.
vekil adaylar Cuma namazını Yeni Şakranda kıldılar.  öğleden sonraki ziyaretler istiklal caddesi esnaf ziyareti, Engelliler derneği Ziyareti, Helvacı beldesi Seçim bürosu ziyareti ve Aşağı Şehit kemal, Köyü Ziyareti ile sona erdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894