• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 21 °C

Ülkücüler Yemekte Buluştu

Ülkücüler Yemekte Buluştu
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ Aliağa Ülkü Ocakları başkanlığa Barış Kızılay’ın gelmesinden sonra düzenlenen birlik ve dayanışma yemeğinde bir araya geldi.

ALİAĞA ÜLKÜ OCAKLARI BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİNDE BULUŞTU

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ Aliağa Ülkü Ocakları başkanlığa Barış Kızılay’ın gelmesinden sonra düzenlenen birlik ve dayanışma yemeğinde bir araya geldi.

Geceye Ülkü ocakları İzmir İl Başkanı Recep Akan, MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdürrahim Aydemir, MHP Çiğli İlçe Başkanı Nevzat Karal, Bergama, Menemen, Çiğli, Karşıyaka Ülkü Ocakları ve genç ülküdaşlar katıldı.


 

ÜLKÜCÜ HAREKET HER ZAMAN TEK YUMRUKTUR

Aliağa Ülkü ocakları tarafından düzenlenen yemeğe ev sahipliği yapan Aliağa Ülkü Ocakları başkanı Barış Kızılay yaptığı açılış konuşmasında “ Ülkü ocakları her zaman tek yumruk olmuş memleketin içinde bulunduğu zorluklara, baskılara  birlikte göğüs germiştir. Görevimiz Ülkü Ocakları’nda davamızı yaşatmak vatanımıza, milletimize, davamıza ve ailesine bağlı örf ve adetlerini unutmayan gençler yetiştirmektir. Türküm demenin neredeyse suç sayıldığı, dinimizin ise ılımlı İslam adı altında bazı kesimler tarafından kullanılmaya çalışıldığı şu dönemde dahi Hira dağı kadar Müslüman, Tanrı dağı kadar Türk’üz” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ KORUMAMIZ GEREK

Vatan topraklarının ve şanlı milletin dış mihrakların yardımı ve gaflet, dalalet içinde olan yöneticilerin vurdum duymaz tavırları yüzünden zor günler yaşandığını belirten MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdürrahim Aydemir “ misaki milli sınırları içerisinde doğulu, batılı, kuzeyli, güneyli demeden aynı amaç ve ideal ile hareket etmeye birliğimizi korumaya, güçlendirmeye her zamankinden daha fazla ihtiyaç bulunmaktadır” dedi.

ÜLKÜCÜ HAREKETİN IRKÇI VE AYRIMCI HAREKET OLMADIĞINI ANLATMAK GEREK

Ülkü Ocakları’nın maddi ve manevilimler açısından millet ve devletin geleceği açısından çok önemli eğitim yuvaları olduğunu vurgulayan Aydemir “ bu eğitim yuvalarına herhangi bir idolojiye bulaşmış veya hiçbir ideali olmayan arkadaşları bu eğitim yuvalarına gelmelerini sağlayarak geleceğe hazırlamak en önemli vazifemiz olmalıdır. Ülkücü hareketin ırkçılık ve ayrımcılık hareketi olmadığını herkese anlatmak gerek. Milliyetçi Hareketin bütün teşkilat ve yöneticileri olarak sizin yetişmenizle geleceğe ve bu kutsal davayı üstlenmeniz için hiçbir yardım ve fedakarlıktan geri kalınmayacaktır” dedi.

Geceye katılan İzmir Ülkü Ocakları İl Başkanı Recep Akan ülke gündemini meşgul eden konular hakkında açıklamalarda bulundu.

FRANSA PARLEMANTOSU’NUN YAPTIĞI KABUL EDİLEMEZ

Fransa Parlamentosu’nun ermeni soykırımını tanımayanlara hapis cezasının verilmesi kararının kabul edilemez olduğunu belirten İzmir Ülkü Ocakları Başkanı Recep Akan “ Fransa’nın yaptığı gayri ahlaki, gayri hukuki, bilimsel düşüncenin, özgür düşüncenin önünü tıkayan bu zihniyetsiz adımın bizden başka tek ses çıkartan ülkesi var oda Azerbaycan. Dış politikada artan itibarımızı devreye sokulsa da  hangi ülkede itibar varsa Cezayir soykırımını tanısınlar, Ermenilerin Azerbaycan Türklerine yaptığı soykırımı tanısınlar biri sesini çıkarsın” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894