• BIST 10319.96
  • Altın 2467.801
  • Dolar 32.2159
  • Euro 35.1078
  • İzmir 20 °C

Üner 'den Telekom Açıklaması

Üner 'den Telekom Açıklaması
ALİAĞA VİDEO HABER Beko Basketbol Ligi'nde Aliağa Petkim'e 93-77 yenilen Türk Telekom'un başantrenörü Merih Çakıroğlu, kötü oynadıklarını ve maça ortak olamadıklarını söyledi.


aliağa petkim telekom halil üner açıklaması

 

TELEKOM BAŞ ANTRENÖRÜ MERİH ÇAKIROĞLU, “KÖTÜ OYNADIK MAÇA ORTAK OLAMADIK”

 

ALİAĞA PETKİM ANTRENÖRÜ HALİL ÜNER  “SEYİRCİMİZİN DESTEĞİ ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALMAMIZDA ROL ALDI.”

 

ALİAĞA VİDEO HABER  

Beko Basketbol Ligi'nde Aliağa Petkim'e 93-77 yenilen Türk Telekom'un başantrenörü Merih Çakıroğlu, kötü oynadıklarını ve maça ortak olamadıklarını söyledi.

     Merih Çakıroğlu, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, çok yoğun bir tempodan geldiklerini, üç günde bir maç yaptıklarını ve bu yüzden takımın çok yorgun olduğunu savundu.

     İki oyuncularının sakatlığının devam ettiğini ifade eden Çakıroğlu, şöyle konuştu:

     ''Ama ben bunun arkasına sığınmak istemiyorum. Aliağa Petkim karşısında çok kötü basketbol oynadık. Aliağa hak ettiği bir galibiyet aldı. Çok iyi mücadele ettiler. Savunmada kötü defans yaptık. Maça bir türlü ortak olamadık. Son periyotta bir şeyler yapmaya çalıştık ama başarılı olamadık. Önümüzde salı günü Avrupa sınavı var. Takımı hazırlamaya çalışıyoruz. Bizim için iyi olacak. Aliağa Petkim önünde aldığımız bu mağlubiyeti telafi ederiz.''

     Aliağa Petkim Antrenörü Halil Üner de takımın her geçen gün daha iyiye gittiğini kaydetti.

     Takım savunmasını ön planda tutmaya çalıştıklarını belirten Üner, şunları söyledi: “Aliağa petkim takımının her geçen gün daha çok oturacağını ve takım savunmasını ön planda tutacağımızı, kadro derinliğimiz olmadığı için efor çok sarf ettiğimiz için bazı karşılaşmalarda oyunun sertliğini kaybettiğimizi söylemiştim.

Takım bugün Telekom karşısında müthiş bir efor gösterdiler.  Türk Telekom gibi türkiye"nin en iyi kadrolarından birisine sahip bir takımı sahada oyunun her dakikasında üstün olarak yendik. Bu da bizim ne kadar doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Aliağa"nın basketbol kenti olması yolunda Türkiye"ye sesimizi duyurma anlamında çok önemli bir galibiyet aldık. Seyircimize karşılaşma boyunca verdiği destekten dolayı teşekkür ederim . Aliağa"yı basketbol kenti yapmayı onur meselesi yaptık . Aliağa kendisini centilmenliği ile basketbol severliği ile gösterecek. Seyircimizin desteği önemli bir galibiyet almamızda rol aldı.

 

Aliağa petkim genel menajeri Birtan Saka,”yüksek bütçeli ve türkiye"nin en iyi kadrolarına sahip bir takım ile oynadığımız biliyorduk. Aliağa petkim çok iyi yabancılara sahip olan bir takım. Bunun yanında takımda isimi ön plan çıkmamış çok iyi türk oyuncularımız var. Her karşılaşmada genç çok yetenekli oyuncular ile oynuyoruz. Bizim hedefimiz hiçbir zaman ligden düşmemek için oynamak değildi. Fakat konumumuz orada görünüyordu. Gördüğünüz gibi iki haftadır. Çıkışımız devam edecek.  Aliağa Petkim"in play off"da yerini alacağına inanıyorum. Aliağa seyircisi de basketbol seyircisi adına Türkiye"de en iyi basketbol seyircisine sahip takımlardan birisi, Aliağa Petkim"in arkasındaki en büyük güç seyircisidir.”dedi

 

 

 

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894