• BIST 10224.52
  • Altın 2432.017
  • Dolar 32.2517
  • Euro 34.844
  • İzmir 24 °C

Vekilden Başkana ÖVGÜ

Vekilden Başkana ÖVGÜ
Hasan ESER / Foça CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Gürol Ergin,Türkiye Su Ürünleri Kooperatifleri Merkez Birliği Başkanı Ramazan Özkaya, İzmir Bölgesi Su Ürünleri Kooperatifler Birliği Müdürü Recep Yörükakar,

CHP MUĞLA MİLLETVEKİLİ PROF. DR. GÜROL ERGİN “FOÇALI BALIKÇILAR  BELEDİYE BAŞKANLARI İLE NE KADAR ÖVÜNSELER AZDIR” DEDİ

Hasan ESER / Foça CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Gürol Ergin,Türkiye Su Ürünleri Kooperatifleri Merkez Birliği Başkanı Ramazan Özkaya, İzmir Bölgesi Su Ürünleri Kooperatifler Birliği Müdürü Recep Yörükakar, İzmir Gırgır Balıkçıları Derneği Başkanı Mehmet Aksoy ve başkan yardımcısı Aziz Azak ile birlikte Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ"ı makamında ziyaret etti.CHP Milletvekili Ergin"i ve beraberinde ki heyeti Foça Belediye Başkan yardımcısı Osman Yurtseven ile birlikte karşılayan belediye başkanı Gökhan Demirağ, ziyaret dolayısıyla teşekkür ederken  Foça belediyesinin balıkçılık sektörüne verdiği destekler hakkında bilgiler verdi.Foça"ya Türkiye"nin en modern balık halini kazandırdıklarını anlatan, Başkan Demirağ, Su ürünleri Kooperatifimize  Foça Belediyesi olarak  elimizden  gelen  tüm desteği sağlıyoruz.Her  yıl belediye ve kooperatif işbirliği ile düzenlediğimiz Uluslar Arası  Foça Rastgele Balıkçılık festivalimizin bu yıl 9.sunu gerçekleştirdik.Balıkçılarımıza  bir balıkçı kahvesi kazandırdık, kooperatifimizin yıllardır dile gelen yer (ofis) sıkıntısını bu yıl çözerek kooperatife  yer kazandırdık.Uyum içinde çalışmalarımız sayesinde kooperatifimiz Foça"da kurumsallaşma yolunda önemli adımlar attı. Ayrıca, her ne kadar yapımını Ulaştırma Bakanlığı yapmış olsa da şu anda yapımı tamamlanan, Balıkçı Barınağının Foça"ya kazandırılması için Foça Belediyesi olarak öncülük ettik. Ben sadece bu konu için en az 10 defa Ankara"ya gidip gelerek bir takım çalışmalarda bulundum. İlçemiz Balıkçılık sektörü adına yapılan yatırım ve hizmetlerle artık tüm Türkiye"ye örnek olabilecek duruma gelmiştir.”diye konuştu.

 MİLLETVEKİLİ ERGİN, BALIKÇILARIN SORUNLARINI DİNLEDİ..

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ"ın balıkçılık sektörüne verdiği önemli destekleri Türkiye Su Ürünleri Kooperatifleri Merkez Birliği Başkanı Ramazan Özkaya"dan öğrendiğini  ve bu husustaki memnuniyetini bildirip kendisine teşekkür etmek için,Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ"ı makamında ziyaret etmek için Foça"ya geldiğini dile getiren CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Gürol Ergin, “Foçalı balıkçılar belediye  Başkanları ile ne kadar övünse azdır.” Dedi. Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ"a  başarılılarının devamını dileyen Milletvekili Ergin, daha sonra beraberinde geldiği heyet ile birlikte Foça Merkez Su Ürünleri Kooperatifi"ni ziyaret etti.Balıkçılar ile birlikte bir süre sohbet eden, Milletvekili Ergin, balıkçıların sorunlarını dinledi..

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894