• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İzmir 27 °C

Viewsonic Çok Marifetli

Viewsonic Çok Marifetli
LCD ve CRT bilgisayar monitörlerinin yanı sıra LCD televizyon ve projeksiyon cihazlarıyla da tanınan ViewSonic, yeni LCD monitör modelleri 55 serisi VX2055wmb/wmh ve VX2255wmb/wmh ile portföyünü daha da

YENİ VİEWSONİC MONİTÖRLER HEM EVDE HEM İŞTE ÇOK MARİFETLİ

LCD ve CRT bilgisayar monitörlerinin yanı sıra LCD televizyon ve projeksiyon cihazlarıyla da tanınan ViewSonic, yeni LCD monitör modelleri 55 serisi VX2055wmb/wmh ve VX2255wmb/wmh ile portföyünü daha da zenginleştirdi. 20 inçlik VX2055wmb/wmh ve 22 inçlik VX2255wmb/wmh modelleri, 1,3 megapiksellik web kamerası ve mikrofon ile LCD ürün grubunu bir üst boyuta taşıyor. Windows Vista platformu üzerinde çalışan bu geniş ekranlı monitörler, günümüzün dijital yaşam tarzına uygun seçenekler sunmanın yanı sıra, sayısı gün geçtikçe artan sanal ofis çalışanlarının gereksinimlerini de karşılıyor. Her iki ürünün de parlak siyah (wmb) ve parlak beyaz (wmh) modelleri bulunuyor.

ViewSonic Türkiye Ülke Müdürü Eftal Sezer ürünlerle ilgili olarak şunları ifade ediyor: “ViewSonic 2006 yılında, 2 mikro saniye (ms) tepki süresine sahip LCD monitörler ve dahili iPod® terminalleri gibi, alanında ilk olan çeşitli ürünleri piyasaya sürdü. Şimdi de, ses ve video kaydının yanı sıra, kolayca erişilebilen USB portları ve web kamerası gibi özellikleri yeni monitör modellerimize entegre ederek, dijital yaşam tarzı trendleri ve müşteri gereksinimlerini karşılamaktaki lider konumumuzu koruyoruz.”

Bilgisayarların giderek daha çok sayıda farklı amaçla kullanılması, ekran da dahil olmak üzere, komple bir sistemi gerekli kılıyor. ViewSonic 55 serisi monitörler, kullanıcıların artan gereksinimlerini karşılayacak dikkat çekici özellikler sunuyor. Monitörlerdeki entegre web kamerası ve dahili mikrofon, giderek yaygınlaşan VoIP uygulamalarını destekliyor ve kesintisiz iletişim kurma olanağı sunuyor. Yeni ürünler, 1680 x 1050 çözünürlük ile net görüntüler sağlıyor; ultra hızlı (5 ms) tepki süresi ile gölgeleri ve bulanıklığı engelleyerek gelişmiş video sohbeti, film ve oyun deneyimleri sunuyor. Geniş ekranın yarattığı izleme alanı, birden fazla görevin aynı anda gerçekleştirilmesine olanak veriyor.

VX2055wmb/wmh ve VX2255wmb/wmh, evde ve işyerinde uzun süre bilgisayar başında oturanlara, monitörü kendi gereksinimlerine göre ayarlama imkanı sunarak hem ergonomi hem de sağlık açısından faydalar sağlıyor. Buna ek olarak her iki model de göz yorgunluğunu azaltıyor.

Windows Vista Premium sertifikalı monitörlerden VX2255wmb/wmh Haziran ayı sonunda satışa sunuldu, VX2055wmb/wmh’nin ise yaz sonuna doğru satışa sunulması bekleniyor.

 

YENİ GÖRÜNTÜLÜ HABER SİTENİZ

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894