• BIST 10055.98
  • Altın 2420.658
  • Dolar 32.2925
  • Euro 34.7642
  • İzmir 16 °C

X- RAY Cihazı Kaldırıldı

X- RAY Cihazı Kaldırıldı
Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz makamında tebrikleri kabul etmeye devam ediyor. Makamında başkan Oğuz’u ilk tebrik eden CHP İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan olurken, önceki gün makamı devir alan

BAŞKAN OĞUZ,  BELEDİYE GİRİŞİNDEKİ  X-RAY CİHAZINI KALDIRTTI.

BAŞKAN OĞUZ TEBRİKLERİ KABUL ETMEYE DEVAM EDİYOR
Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz makamında tebrikleri kabul etmeye devam ediyor. Makamında başkan Oğuz"u ilk tebrik eden CHP İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan olurken, önceki gün makamı devir alan Oğuz"a vatandaşların yanı sıra çeşitli kurum ve kuruluşların da tebrikleri devam ediyor. Bu arada vatandaşların uzun süre şikayet konusu olan belediye girişindeki X-RAY cihazını başkan Oğuz"un talimatı doğrultusunda  kaldırıldı.
Gün boyu ziyaretçi akınının yanı sıra telefon, faks ve mail yoluyla da bir çok  tebrik alan başkan Oğuz"un makamı tebrik çiçekleriyle doldu. Tebrik için ziyarete gelen vatandaşlarla tek tek ilgilenen Oğuz"u birçok kişi ve kurumun yanında Aliağa Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Aliağa Belediyesi Eski Başkanı ve CHP İzmir eski milletvekili Hakkı Ülkü, Eski İlçe Başkanı Kahraman Cengiz,  Petrol-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Öztaşkın, Aliağa Şubesi Eski Başkanı İbrahim Doğangül, mevcut Başkan Salih Mehmet Aydın ilk ziyaret eden kişiler arasında yer aldı.
Başkan Oğuz"un ilk icraatlarında biri de seçim döneminde söz verdiği gibi  Belediye girişindeki X-RAY cihazını kaldırtmak oldu. Vatanların şikayet konusu olan X-Ray cihazı Başkan Oğuz"un talimatı doğrultusunda kaldırıldı. Başkan Oğuz kapı girişindeki güvelik personelinden kimlik kontrolü yapmamasını da istedi. Bu arada başkan Oğuz"un eşi Emine Oğuz"da kadınların tebriklerini Sahil Cafe"de kabul etti. Yüzlerce bayanın  tebriğini, CHP Kadın Kolları Başkanı Güneş Ataş ve CHP"li kadın meclis üyeleri ile birlikte  kabul eden bayan Oğuz kadınlara desteklerinden dolayı  teşekkür etti.    

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894