• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İzmir 12 °C

Yeni Gençlik Kolları Başkanı

Yeni Gençlik Kolları Başkanı
ALİAĞA HABER/ Ak Parti Aliağa İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Av. Rabia Tural atandı. Yazılı bir açıklama yapan Tural, yönetim kurulunu oluşturma çalışmalarına başladıklarını belirterek, Ak Parti'nin dinamik yapısına ve değişim hedefine yönelik olarak;

AV. RABİA TURAL, AK PARTİ ALİAĞA İLÇE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI OLARAK ATANDI

ALİAĞA HABER/ Ak Parti Aliağa İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Av. Rabia Tural atandı. Yazılı bir açıklama yapan Tural, yönetim kurulunu oluşturma çalışmalarına başladıklarını belirterek, Ak Parti'nin dinamik yapısına ve değişim hedefine yönelik olarak; Türkiye'nin demokratik çağdaş bir hukuk devleti olması için çalışmalara hız vereceklerini kaydetti.
Tural şunları söyledi: “Yönetim Kurulu"nun oluşturulmasına ve yeniden yapılandırılmasına ilişkin toplantılar yapmaktayız ve bu toplantılar sonucunda ince eleyip sık dokuyarak en iyi şekilde çalışma yapabilecek bir ekip oluşturacağız. Bu amaçla oluşacak yeni yönetim kurulu Ak Parti adına gönülden ve bağlılıkla çalışacak gençlerden oluşturulacaktır.”
Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlere özel bir önem verdiğini, Türkiye'de gençlerin Ak Parti ile birlikte söz sahibi olmaya başladıklarını ifade eden Tural, “AK Gençliğin önemi Sayın Başbakanımızca defaten vurgulanmıştır. AK Gençlik olarak bize atfedilen bu önemi ve güveni boşa çıkarmayacak ve bu amaçla çalışmalarımızı arttıracağız” dedi.
Ak Partiye'ye gönül veren gençlerin Aliağa'da çok büyük bir potansiyelinin olduğuna işaret eden Tural şunları kaydetti: “Çoğunluğa sahip olan Ak Partili gençlerimizi, sesimizi daha gür şekilde duyurmaya ve bu bağlamda yapılacak olan tüm çalışmalarımıza katılmaya davet ediyorum. Ak Parti Aliağa İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak atandığım bu görevimde tüm gençlerin desteği ile muvaffak olacağımızı düşünüyorum. Ak Parti Aliağa İlçe Gençlik kolları olarak siyasi başarıların ve hizmetlerin devam etmesi için üzerimize ne görev düşüyorsa büyük bir azim ve kararlılıkla yapacağız.
Gençlik kollarımız Aliağa'da yapılacak olan siyasi çalışmaların lokomotifi olacaktır. Bu inançla önce 2011 genel seçimlerinde partimizin tek başına iktidara geleceğinden ve sonrasında ise CHP'de emanet duran Aliağa Belediye Başkalığı'nı tekrar kazanacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.”


RABİA TURAL KİMDİR?

1985 Aliağa doğumlu olan Rabia Tural, 1991-1996 yılları arasında Aliağa Fatih İlköğretim Okulu"nda, 1996-2003 tarihinde ise Aliağa Alp Oğuz Anadolu Lisesi'nde okuyarak mezun oldu.
2003 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazanan Tural, Fakülteden 2008 yılında mezun olarak Avukat oldu.
2008 yılında 8 ay süre ile İngiltere"de dil kursuna giden Tural, çok iyi derecede İngilizce biliyor. Şu an Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi Kamu Hukuku Anabilim Dalında Avrupa Birliği Hukuku Programında yüksek lisans yapmakta olan Tural, İzmir Barosu'na bağlı olarak Avukatlık yapmaktadır.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894