• BIST 9985.36
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 21 °C

Yorulmaz, Dur Durak Bilmiyor

Yorulmaz, Dur Durak Bilmiyor
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi KENDİSİNİN DE İŞÇİLİKTEN GELDİĞİNİ VE KÖYLÜ ÇOCUĞU OLDUĞUNU, BUNDAN DA GURUR DUYDUĞUNU BELİRTEN YORULMAZ, “BEN DE SİZDEN BİRİYİM. HER ZAMAN SİZLERİN BİR KARDEŞİ, Bİ
İBRAHİM ETEM YORULMAZ’IN SEÇİM ÇALIŞMALARI BÜTÜN HIZIYLA SÜRÜYOR
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi 
Aliağa’da seçim çalışmalarını bütün hızıyla sürdüren AK Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, Çıtak Köyü’nü ziyaret etti, Aliağa’da gemi söküm işçileriyle öğle yemeği yedi. 
 
Ziyaretine sabah Çıtak Köyü’nden başlayan İbrahim Etem Yorulmaz, beraberinde AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut ve belediye meclis üyeleriyle birlikte köy sakinleri ile sabah kahvaltısında buluştu. Çıtaklıların yoğun ilgi gösterdikleri İbrahim Etem Yorulmaz’a, sorunlarını aktararak, çözüm konusunda yardımlarını talep ettiler.  
 
ÇITAKLILAR, 2 YILDIR BİR TÜRLÜ HALLEDİLEMEYEN YOL SORUNUNA ARTIK ÇÖZÜM İSTİYOR 
59 yaşındaki Halime Sever, işsiz oğlu için Yorulmaz’dan destek isterken, köylerindeki tek yolun 2 yıldır bozuk olduğunu, sularının koktuğunu belirterek, sorunlarının çözümü noktasında destek beklediğini söyledi.
 
57 yaşındaki Orhan Yerli de, köy yollarının hafriyat kamyonları nedeniyle bozulduğundan ve 2 yıldır yapılmadığından yakınarak, “Sularımız kokuyor. Arıtma sistemi çalışmadığı için köyün atık suları dereye akıyor ve köye su sağlayan kuyuda bu dereye 100 metre. Artık bir çözüm istiyoruz. Arıtma sistemi elektrik borcu nedeniyle kapatılmıştı. Borcu ödedik ve Büyükşehir Belediyesi’ne müracaat ettik fakat henüz bir cevap gelmedi” diye konuştu.
 
89 YAŞINDAKİ HAVVA NİNE’NİN TALEBİ
Çıtak’ta yaşayan 89 yaşındaki Havva Önder de, karşılaştığı İbrahim Etem Yorulmaz’ı bağrına bastı. Yorulmaz’a sevgi ve şefkatle sarılan Havva Nine, oğlunun akciğer kanseri olduğunu belirterek, torununa iş bulunması konusunda yardım talep etti. 
Duygusal anlara sahne olan karşılaşmada İbrahim Etem Yorulmaz, elinden gelen yardımı yapacağını belirterek, Aliağa’da istihdam sorununun kanayan bir yara olduğunu ifade etti. Yorulmaz, istihdam konusunda genel bir çalışma yapacaklarını ve gelişen Aliağa sanayisinden Aliağa’da ikamet eden vatandaşların faydalandırılacağını söyledi.
 
YORULMAZ: “VATANDAŞLARIMIZIN RAHATI İÇİN HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ”
İbrahim Etem Yorulmaz, Aliağa ve çevre köylerini karış karış gezerek sorunları yerinde tespit etme fırsatı bulduğunu kaydetti. Çıtak’ın sorunlarının çözümünde de tüm gerekenlerin yapılacağından herkesin emin olmasını isteyen Yorulmaz, “5 yılda Şakran’da ne yaptıysak daha iyisini yapmak için göreve talibiz. Şakran’da dereleri nasıl ıslah ettiysek, buradaki dereleri de ıslah ederiz. Bizim işimiz sizlere hizmet etmek. Yol ve ulaşım konularında da vatandaşlarımızın rahatı için her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.
 
Sağlık konusu üzerinde de çok durduğunu anlatan Yorulmaz, Şakran’da olduğu gibi Çıtak’ta da acil sağlık birimi kuracaklarını, 7 gün 24 saat ihtiyacı olan herkese enjeksiyon, serum bağlama, pansuman hizmeti vereceklerini bildirdi. 
 
ÇITAKLI KADINLARIN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI, FULAR DAĞITTI 
Çıtak’ta yaşayan tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınları gününü kutlayan ve karşılaştığı kadınlara birer fular hediye eden Yorulmaz, “Kadınlar her şeyimiz. Sizler sayesinde ocaklarımızda duman tütüyor. Sizlerin sayesinde işimize gücümüze rahat gidebiliyoruz. Sizlerin sayesinde çocuklarımız güvenle büyüyüp okullara gidiyor, vatana, millete hayırlı evlatlar oluyorlar. Sizlerin hakkını ödeyemeyiz” diye konuştu. 
 
GEMİ SÖKÜM İŞÇİLERİ İLE ÖĞLE YEMEĞİ YEDİ 
Ak Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, Çıtak’ın ardından Aliağa’da gemi söküm işçilerini ziyaret ederek, birlikte öğle yemeği yedi. 
Her zaman işçinin, emekçinin yanında olduğunu belirten Yorulmaz, kendisinin de işçilikten geldiğini ve köylü çocuğu olduğunu, bundan da gurur duyduğunu söyledi. 
İbrahim Etem Yorulmaz, “Ben nereden geldiğimi biliyorum. Sizleri kendime yakın hissettiğim için bugün burada gözlerinizin içine bakarak sizlere konuşabiliyorum. Çünkü ben de sizden biriyim. Halk adamıyım. Her zaman sizlerin bir kardeşi, bir ağabeyi olmaya devam edeceğim. Buralara gelirken kimsenin karşısında eğilmedim. Bundan sonra da eğilmem. Bu yüzden sizlerin desteğini almaya geldim” diye konuştu. 
Sanayinin hızla geliştiği Aliağa’da, sağlık hizmetlerinin yeterince gelişemediğine dikkat çeken Yorulmaz, “Bu kadar yoğun sanayisi olan yerde iş kazaları da artıyor. Fakat hala bu acil durumlar için bir tane yanık ünitesi olan bir hastane yok. Bir tarafta çok lüks evler var. Diğer tarafta penceresi naylonla kaplı, yakacak odunu olmayan evler var. Bu dengeyi sağlamak gerekiyor. Sosyal belediyecilik bunu gerektirir” dedi. 
Gemi söküm işçileri de, İbrahim Etem Yorulmaz’ı her zaman yanlarında görmek istediklerini belirterek, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.   
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894