• BIST 10173.42
  • Altın 2445.956
  • Dolar 32.2822
  • Euro 34.9585
  • İzmir 18 °C

Yunus Emre Aliağa'da

Yunus Emre Aliağa'da
Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Yunus Emre Aliağa İlçe örgütünü ziyaret etti. İl Gençlik Kolları'nın milletvekili dokunulmazlığının kaldırılması amacıyla başlattığı ve Aliağa’da da devam

CHP GENÇLİK KOLLARI GENEL BAŞKANI YUNUS EMRE MİLLETVEKİLİ DOKUNULMAZLIĞININ KALDIRILMASI İÇİN ALİAĞA"DA İMZA VERDİ.

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Yunus Emre Aliağa İlçe örgütünü ziyaret etti. İl Gençlik Kolları'nın milletvekili dokunulmazlığının kaldırılması amacıyla başlattığı ve Aliağa"da da devam eden imza kampanyasına katılan Emre  sonrasında beraberindeki Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Arslan, Merkez Yürütme Kurulu  (MYK) üyesi Baran Ünlüönen ve İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Berk Ulusal ile birlikte CHP İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan"ı parti binasında ziyaret etti.
Aliağa Gençlik Kolları Başkanı Aytekin Gültekin"in de bulunduğu ziyarette CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Yunus Emre mecliste milletvekilleri adına 430 adet fezleke olduğunu hatırlatarak ""Ne yazık ki dokunulmazlıklar konusunda milletvekilleri için hukuki süreç işlememektedir. Kaldırılması söz verilen dokunulmazlarla ilgili hiçbir işlem yapılmamaktadır. Kararlı mücadelemizle gençlik enerjimizle Türk ulusu adına bu konuda sonuna kadar mücadele edeceğiz"" dedi. Türkiye"nin mutlak ve çok acil bir şekilde CHP iktidarına ihtiyacı olduğunu belirten Emre "" Aliağa"da çok güzel örneği olan bir seçim zaferi var. Bu konumda benzer özellikler taşıyan ancak başarılı olmayan ilçelerde var. O açıdan önemli ve değerli bir seçim başarısı olarak görüyorum. Aliağa"daki örneğin ilk genel seçimde tüm Türkiye"ye yayılması için kararlılıkla çalışmalarımıza devam etmeliyiz"" dedi. Ayrıca Genel Başkan Yunus Emre yakın bir zamanda parti kongrelerinin başlayacağını hatırlatarak İlçe başkanı Oğuzhan"dan gençlere partide etkin görevler verilmesini istedi. Misafirleri ve Gençlik Kolları Genel Başkanını ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten İlçe Başkanı Oğuzhan gençlik ve kadın kollarının önemine dikkat çekti. Oğuzhan "" Seçimlerin kazanılmasında gençlik ve kadın kollarımızın çok ciddi katkısı oldu. Biz yönetim olarak gençlik kollarımıza bayrak astırmak, kadın kollarımızı da broşür dağıtma görevi vermedik.  Onların fikirlerinden düşüncelerinden faydalanma yoluna gittik. Ortak akıl ürettik çalışmalar yaptık. Ancak bizim için yerel seçim çok uzakta kaldı. Şimdiki hedefimiz genel seçimler. Aynı tempo şevk ve azimle ilk seçimlerde partimizi iktidar yapmak tek hedefimiz"" dedi. Oğuzhan partide gençlere çok etkin noktalara görev verdiklerini belirterek ayrıca gençlik kolları eski başkanlarını Tarık Uslu"nun il genel meclisi seçildiğini ve yaşı itibariyle de Türkiye"nin en genç il genel meclis üyelerinden biri olduğunu belirtti.
İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Berk Ulusal"da İl Gençlik Kolları ile Aliağa Gençlik Kollarının koordineli ve organize bir şeklide çalışmalarını yararını seçimlerde gördüklerini bu çalışmanın önümüzdeki dönemde aynı şekilde devam etmesinin gerektiğini belirtti. Aliağa gençlik Kolları Başkanı Aytekin Gültekin de gençlik kolları bize parti kültürünü parti tüzüğünü öğretmek açısından çok önemli. Burada yetişen arkadaşlarımızın ileride çok daha önemli noktalarda olacak. O nedenle gençlik kollarımız partimizin en önemli organı"" dedi.  

ALİAĞA'NIN  İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

www.aliagahaber.com

www.yenivizyon.net

www.gunaydinaliaga.com

www.aliagaspor.com

www.aliagamiz.com

 

DİĞER İNTERNET SİTELERİMİZ  İÇİN TIKLAYINIZ

www.bakircay.com

www.egehakimiyet.com

www.haberofisi.com

 

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ    www.gunaydinaliaga.com

BAKIRÇAY  GAZETESİ             www.bakircay.com

EGE HAKİMİYET GAZETESİ   www.egehakimiyet.com

VAZİYET GAZETESİ                  www.aliagahaber.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ                   www.haberofisi.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ          www.aliagaspor.com

SAZAN MİZAH GAZETESİ        www.aliagamiz.com

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894