• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 14 °C

Zeki Ateş Açıklaması

Zeki Ateş Açıklaması
ALİAĞA HABER / İzmir’in Aliağa İlçesi’nde Ak Parti Aliağa Gençlik Kolları Başkanı Zeki Ateş Türkiye de iyi işler yapmaya çalışanların ve taş üstüne taş koymak isteyenlerin engellenmeye çalışıldığını söyledi. Zeki Ateş Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkan

ZEKİ ATEŞ “BU ÜLKEDE TAŞ TAŞ ÜSTÜNE KOYANLAR ENGELLENİYOR”

ALİAĞA HABER / İzmir"in Aliağa İlçesi"nde Ak Parti Aliağa Gençlik Kolları Başkanı Zeki Ateş Türkiye de iyi işler yapmaya çalışanların ve taş üstüne taş koymak isteyenlerin engellenmeye çalışıldığını söyledi. Zeki Ateş Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Akışın Aliağa İlçe Gençlik Kolları ziyaretinde bir konuşma yaptı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan"ın okuduğu bir şiirden dolayı yargılandığını hatırlatarak “Bu ülkede partimizin hem genel başkanı ve hem de Türkiye Cumhuriyeti Devleti"nin Başbakanı olan Recep Tayyip Erdoğan Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylanmış bir şiiri okudu diye hapis yattı. Biz bu günleri unutmadık. O zaman ki yargıda aynı yargıydı hukukta aynı hukuktu. Erzincan da olan olaylar, Ergenekon davaları aslında bu sürecin devamı. Kim bu ülkeye iyi bir şeyler yapmaya çalışıyor, taş taş üstüne koymaya çalışıyorsa engellenmeye ve önü kesilmeye çalışılıyor.” Dedi.

ZEKİ ATEŞ “SENDİKALAR ALİAĞA DA 433 PETKİM VE TÜPRAŞ İŞÇİSİ ÇIKARILDIĞINDA NEREDEYDİ.?”

Aliağa da Petrol-İş Sendikası Şubesi öncülüğünde Aliağa Demokrasi Platformu tarafından her akşam Demokrasi Meydanı"nda yapılan TEKEL eylemleri hakkında bir açıklama yapan Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Zeki Ateş “ Aliağa da bir tane tütün işçisi olmamasına rağmen Petrol-İş Sendikası ve Demokrasi Platformu Bileşenleri adı altında birleşilerek TEKEL İşçilerine destek eylemi yapılıyor. Sendikalara soruyorum. Yaklaşık 3 yıl önce Aliağa da PETKİM ve TÜPRAŞ" tan 433 işçi, emekçi 4-C ye geçirildi. Siz o zaman neredeydiniz ve neden eylemler yapmadınız, mesailerinizi yakmadınız. Şu an ki Petrol-İş Şube Başkanı emeğin, emekçinin partisi olmaz diyor. Evet olmaz ve biz iktidar olarak her zaman emekçinin, alnının teri ile para kazanan işçinin yanında olduk. 433 işçimiz Aliağa da 4-C ye geçirildiğinde neden meydanlara çıkmadınız. Bu eylemlerin biri ya da birileri tarafından yönlendirilmiş kasıtlı eylemler olduğunu düşünüyorum. 4-C bizim iktidarımız tarafında özelleştirmeler kapsamında işten çıkarılan işçilerin mağduriyetini azaltmak amacıyla getirilmiş bir sistemdir. Özelleştirmeler bizden önce başlamış bir süreç. Daha önce ki iktidarlar zamanında işçiler çıkarılıyor ve hiçbir sosyal güvencesi olmadan tazminatları verilmeden sokağa bırakılıyordu. Şimdi ise 11 ay başka bir kamu kuruluşunda çalışma süresi veriliyor, kıdem ve ihbar tazminatları ödeniyor. Bu açıdan bakıldığında TEKEL işçilerinin durumu çok daha iyi.” Dedi.


Mirkelam - Her Gece

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894