• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 17 °C

Zeki Ateş İstifa Etti

Zeki Ateş İstifa Etti
ALİAĞA HABER / Ak Parti Aliağa İlçe Gençlik Kolları Başkanı Zeki Ateş, görevini bıraktığını bildirdi. Ateş, 2005 yılından bu yana gururla yürüttüğüm görevimden kendi isteğimle ayrılıyorum” dedi.

AK PARTİ ALİAĞA İLÇE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI ZEKİ ATEŞ GÖREVİNİ BIRAKTIĞINI AÇIKLADI

 

ALİAĞA HABER / Ak Parti Aliağa İlçe Gençlik Kolları Başkanı Zeki Ateş, görevini bıraktığını bildirdi. Ateş, 2005 yılından bu yana gururla yürüttüğüm görevimden kendi isteğimle ayrılıyorum” dedi.

Ateş, yaptığı yazılı açıklamada her zaman partisin emrinde olduğunu belirterek, “ayrılığım sadece bir süredir yürütmekte olduğum gençlik kolları başkanlığı ile sınırlıdır. Ak Parti"ye üye kaydım ve gönül bağım devam ediyor. İlerleyen zamanlarda daha değişik konumlarda bir nefer olarak, Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan"ın ve ilçemizde de ilçe Başkanımız Sayın Kazım Ulaş"ın Türkiye"nin aydınlanması ve gelişmesi için yürüttükleri mücadeleye omuz vermeye devam edeceğim” dedi

Ak Parti"de siyasete başladığında gençlik kolları başkanı olarak başlamadığına dikkati çeken Ateş, şöyle devam etti: “Dün olduğu gibi bu günde partimin her kademesinde gençliğimin tüm dinamizmi ile görev almaya hazırım. Özelikle Aliağa"da görev yaptığım süre içinde yaptığımız sosyal ve kültürel faaliyetlerin yanında siyasi çalışmalarımızdaki gayretlerimiz tüm kamuoyunun malumudur. Gayretli ve başarılı çalışmalarımız, bundan sonraki siyasi hayatımızda da ışığımız olacak, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olacaktır.

Birlikte görev yaptığım tüm çalışma arkadaşlarıma, kadın kollarımıza, ana kademe teşkilatımıza ve özellikle eski Aliağa Belediye Başkanımız Tansu Kaya"ya verdikleri destekten ötürü teşekkürü bir borç biliyorum.”

16 Mayıs 2010"da İzmir Halkapınar Spor Salonunda Başbakan Recep Tayip Erdoğan"ın da katılacağı "Gençlik şölenine" Aliağa"dan  yoğun katılımın sağlanabilmesi için gayretlerini sürdürdüğünü ifade eden Ateş, “Aliağa"dan parti binamızın önünden 10 otobüs bu şölene katılmak isteyenler için kaldırılacak. Programda Murat Göğebakan, Mustafa Ceceli ve Mazhar-Fuat-Özkan konser verecek. Kendini genç hisseden tüm Aliağalıları bu etkinliğe davet ediyorum.”

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894