• BIST 8988.07
  • Altın 2282.65
  • Dolar 32.2607
  • Euro 35.0338
  • İzmir 22 °C

A Milli Takım, Çek Cumhuriyeti Karşısında

A Milli Takım, Çek Cumhuriyeti Karşısında
A Milli Takımımız, 2016 Avrupa Şampiyonası D Grubu'nda üçüncü maçında bugün Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak

A MİLLİ TAKIM, ÇEK CUMHURİYETİ KARŞISINDA

A Milli Takımımız, 2016 Avrupa Şampiyonası D Grubu'nda üçüncü maçında bugün Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak. Lens şehrindeki Bollaert-Delelis Stadyumu'nda TSİ 22.00'de başlayacak karşılaşmayı İskoçya Futbol Federasyonu'ndan William Collum yönetecek. Damien MacGraith ve Francis Connor'un yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemliklerini Bobby Madden ve John Beaton, dördüncü hakemi ise Rusya Futbol Federasyonu'ndan Sergei Lapochkin olacak. Karşılaşma TRT1 ve LigTV'den naklen yayınlanacak.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) D Grubu'nda yapacakları Çek Cumhuriyeti maçının satranç gibi oynanacağını belirterek, enteresan skorların çıkabileceğini söyledi. Fatih Terim, Lens kentinde karşılaşmanın yapılacağı Bollaert-Delelis Stadı'nda düzenlenen ve kaleci Volkan Babacan'ın da katıldığı basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Grubun ilk iki maçından farklı performans sergilemeleri gerektiğini vurgulayan deneyimli teknik adam, "Yarın en başta skor bizim lehimize farklı olmalı. Oyunda bazı farklılıklar olmalı. Çok enteresan bir maç bizi bekliyor. Berabere kalsak ikimiz de dışarı çıkıyoruz. Onlar kazanırsa garantileyebilirler. Biz kazanırsak, şartları var. O yüzden oyun yarın satranç gibi oynanabilir. Öyle görünüyor. Enteresan skorlar çıkabilir." diye konuştu.

Yarınki maçta kadroda değişikliğe gidebileceğini aktaran Terim, "Değişiklikler olacaktır. 23 kişi seçtiğimize göre, muhakkak ki bazı değişiklikler olabilir ama kısa vadede büyük değişiklikler yapacağımı kimse düşünmesin. Ancak birkaç rotasyon düşünebiliriz." dedi.

TÜRKİYE GRUPTAN NASIL ÇIKAR?

6 gruptan oluşan turnuvada ilk iki sırayı alan takımların yanı sıra 4 grubun en iyi üçüncüleri de bir üst tura (son 16) adını yazdıracak. Tüm olasılıklar Türkiye'nin lehine olursa, bir üst turda A veya B grubunu lider tamamlayan takımla eşleşeceğiz. Ay yıldızlı ekip Çekler karşısında olası bir puan kaybı halinde grup sonuncusu olarak Avrupa Şampiyonası'na veda edecek.

*A Grubu'nda oynanacak Romanya-Arnavutluk maçı berabere biter;

*İtalya, İrlanda Cumhuriyeti'ne kaybetmez;

*Belçika, İsveç'e kaybetmez;

Ve biz Çek Cumhuriyeti’ni mağlup edersek, en iyi 4. Üçüncüden 1’i olarak bir üst tura yükselmeye hak kazanacağız.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894