• BIST 8986.97
  • Altın 2294.889
  • Dolar 32.3248
  • Euro 35.0632
  • İzmir 23 °C

Alto’dan Meclis Eski Başkanlarına Teşekkür Plaketi

Alto’dan Meclis Eski Başkanlarına Teşekkür Plaketi
Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Aliağa Ticaret Odası’nda kuruluşundan bugüne kadar görev yapan Meclis Başkanlarına ALTO’ya sundukları değerli hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Aliağa Ticaret Odası’nda kuruluşundan bugüne kadar görev yapan Meclis Başkanlarına ALTO’ya sundukları değerli hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verildi.

ALTO Meclis Başkanı Uğur Akyıldız başkanlığında, gerçekleştirilen törene Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Meclis Eski Başkanları ile ALTO Meslek Komitesi Başkan ve Başkan Yardımcıları katıldı.
Törende Aliağa Ticaret Odası Meclis Eski Başkanları Ö. Turgut Oğuz, Nazmi Kaya, Ömer Ertürk ve Adnan Saka plaketlerini alırken, merhum M. Ender Özer adına eşi Hilal Özer teslim aldı. Geçirdiği sağlık operasyonu dolayısıyla törene katılamayan ALTO Meclis Eski Başkanı Osman Uslu’ya plaketi daha sonra teslim edilecek.

Akyıldız: ‘Büyük uğraşlar vererek Aliağalı ticaret erbaplarına bu kıymetli Odayı kazandırdınız’
Plaket törenin açışında konuşan Aliağa Ticaret Odası Meclis Başkanı Uğur Akyıldız, ‘Kısa bir geçmişe sahip olmasına rağmen çok değerli hizmetleri ile ALTO’yu önemli bir konuma yükselten Meclis Eski Başkanlarına başarılı çalışmalarından dolayı plaket takdim etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “Odamızın kuruluşu olan 1991 yılından bugüne kadar süre içinde Odamıza çok önemli katkılar siz Meclis Başkanlarıma öncelikle çok teşekkür ediyorum.Bundan 32 yıl önce o günün zor koşullarına karşın, enerjinizi harcayıp büyük uğraşlar vererek Aliağalı ticaret erbaplarına bu kıymetli Odayı kazandırdınız.Aramızda Odamıza yeni katılan çok değerli genç arkadaşlarımız var. Onların, siz kurucu başkanlarımızı tanımalarını birlikte olmamızı çok kıymetli buluyorum.  Bizim gibi kurumlarda kişiler gelip geçici, kurumlar kalıcıdır. Diğer bir deyişle bu bir bayrak yarışıdır. Bu sebeple genç arkadaşlarımızın ve bizlerin, sizin tecrübelerinizden ve bilgilerinizden faydalanmayı kurumsal kültürümüzün ve kurumsal hafızamızın devamı açısından çok önemli buluyorum.Bildiğiniz üzere Odamız ve hepimiz için çok kıymetli olan Ender Özer abimizi 8 yıl önce son yolculuğuna uğurlamıştık. Kendisini saygıyla, rahmetle ve büyük bir özlemle tekrar anıyoruz. Meclis Eski Başkanlarımıza sağlamış oldukları değerli katkılardan dolayı kendilerine tekrar teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamlarında sağlık ve mutluluk diliyorum” dedi.

Ertürk: ‘Odamızın kurulmasında ve çatısı altında bir arada üyelerimize hizmet etmemizin mimarları olan Başkanlarımıza sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum’
Törende konuşan Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, ALTO’ya önceki dönemlerde Meclis Başkanı olarak hizmet vermiş, büyük emekleri olan değerli başkanları hem hatırlamak hem de vefa duygusuyla ‘insanlar yaşarken anılmalı’ felsefesi kapsamındabir arada olmalarının önemine vurgu yaparak, “Odamızın kurucuları olarak, başkanlarımızın Odamıza, üyelerimize, şehrimize, bölgemize çok önemli hizmetleri oldu. 32 yıllık, genç ama bu süre içerisinde önemli tecrübeler içeren tarihe sahip, bölgemize değer katan en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Odamızın kurulmasında ve çatısı altında bir arada üyelerimize hizmet etmemizin mimarları olan Başkanlarımıza sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum.Kısıtlı imkanlarla önemli çalışmalar yapmış, Odamızın bugünkü saygın konuma gelmesinin temel taşları olmuşsunuz. Sizlerin tecrübeleri, yaptığınız hizmetler bizler için öncü oldu, bundan sonra da tecrübe ve bilgi birikimlerinizden faydalanmak bizler için çok önemli. Bugün buradan Ender Başkanımıza da değinmek istiyorum. Ender Başkanımızı 8 yıl önce son yolculuğuna uğurlamıştık. Bugün plaketini kıymetli eşi Hilal hanıma takdim edeceğiz. Kendisini bir kez daha saygıyla, rahmetle ve büyük bir özlemle tekrar anıyoruz. Odamıza değerli hizmetleri olan tüm başkanlarımızıtekrar yürekten kutluyor ve bundan sonraki yaşamlarında sağlık ve mutluluk dolu nice yıllar diliyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından kuruluşundan bugüne kadar görev alan Meclis Başkanlarına katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi. Plaket töreninin ardından ALTO Meclis Eski Başkanları, organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirirken Aliağa Ticaret Odası yönetim kuruluna ve meclis başkanlığına teşekkürlerini sundular.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894