• BIST 9051.7
  • Altın 2297.823
  • Dolar 32.3149
  • Euro 35.0929
  • İzmir 26 °C

ALTO’dan Üyelerine İndirimli Kargo Hizmeti

ALTO’dan Üyelerine İndirimli Kargo Hizmeti
Aliağa Ticaret Odası (ALTO), üyelerinin kargo gönderilerinin şirket giderleri arasında önemli bir yer tutmasından hareket ederek, Oda üyelerinin her türlü gönderisi ve gelen kargoları için geçerli olmak üzere Sürat Kargo Lojistik ve Dağıtım Hizmetleri A.Ş

ALTO’DAN ÜYELERİNE İNDİRİMLİ KARGO HİZMETİ

Aliağa Ticaret Odası (ALTO), üyelerinin kargo gönderilerinin şirket giderleri arasında önemli bir yer tutmasından hareket ederek, Oda üyelerinin her türlü gönderisi ve gelen kargoları için geçerli olmak üzere Sürat Kargo Lojistik ve Dağıtım Hizmetleri A.Ş. ile özel bir protokol imzaladı.

ODA ÜYELERİNE HİZMETTE BÜYÜK İNDİRİM

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka ile Sürat Kargo Aliağa Şube Yöneticisi Zabit Taç arasında imzalanan protokol ile Oda üyeleri, şehir içi ve şehirlerarası kargo hizmetlerinden hızlı, daha avantajlı koşullarda ve normal sektör fiyatlarından indirimli olarak faydalanabilecek. Kargo taşımacılık protokolü, oda üyelerinin her türlü gelen ve giden kargolarını kapsayacak.

UYGULAMADAN ALİAĞA TİCARET ODASI ÜYELERİ FAYDALANACAK

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, “Türkiye’nin en hızlı gelişen sanayi ticaret kentlerinden Aliağa’da iş ve ticaret potansiyeli her geçen gün artıyor. Bu durum, firmaların kargo ve her türlü gönderi maliyetlerinin giderek artmasına neden oluyor. Gerek Odamız gerekse de tüm üyelerimiz için özel ve çok avantajlı koşullarda kargo hizmeti sağlamak amacıyla, uzun yıllardan beri çeşitli şirketlerle yaptığımız protokol anlaşmamızı yeniden imzaladık. Üyelerimizin giderlerini düşürmelerinde Oda olarak biraz bile olsa katkımız oluyorsa bu durumdan fazlasıyla memnun oluruz” dedi.

ÜYELERE AVANTAJLI HİZMET

Protokol ile ALTO üyelerinin indirimli genel kargo taşıma hizmeti ücretleri şöyle: “Türkiye geneli dosya gönderim ücreti 3,90 TL + KDV olarak belirlenirken, koli ve paket gönderilerinde ise 1 ile 5 Desi arası 6,00 TL + KDV, 6 ile 10 Desi arası 8,00 TL + KDV, 11 ile 15 Desi arası 10,00 TL + KDV, 16 ile 20 Desi arası 13,00 TL + KDV, 20 Desi üzeri koliler ise her Desi başına 0,60 Kuruş + KDV ücret ödenecek.”

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894