• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 21 °C

Çayiçi Caddesi’nde Çalışmalar Hızlı İlerliyor

Çayiçi Caddesi’nde Çalışmalar Hızlı İlerliyor
Edremit Belediyesi tarafından Çayiçi Çaddesi’nin devamındaki Hamdibey Caddesi’nde gerçekleştirilen yeniden düzenleme çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor

ÇAYİÇİ CADDESİ’NDE ÇALIŞMALAR HIZLI İLERLİYOR
 
Edremit Belediyesi tarafından Çayiçi Çaddesi’nin devamındaki Hamdibey Caddesi’nde gerçekleştirilen yeniden düzenleme çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Kısa süre içerisinde bitirilecek olan çalışmalar sonunda kentin Yenice-Kalkım yönünden girişi de güzel bir görünüme kavuşturulmuş olacak.
 
Edremit Belediyesi tarafından ilçenin ana arterlerinden olan ve yıllardır ihmal edilmiş durumda olan Çayiçi Caddesi ve devamındaki Hamdibey Caddesi’nde bayram öncesinde bitirilen bölümün ardından kalan yerde çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor. Yağmur suyu hatları ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) ile koordinasyon içerisinde altyapı sistemleri yenilenen cadde de üst yapı düzenlemeleri de hızlı bir şekilde ilerliyor.

Çalışmaları yerinde inceleyip ekiplerden bilgi alan Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, “Söz verdiğimiz gibi vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntıları ortadan kaldırmak için çalışıyoruz. İlçemizde her gün yüzlerce araç ve binlerce vatandaşımızın kullandığı şehir merkezinden Yenice-Kalkım çıkışına kadar uzanan Çayiçi Caddesi ve Hamdibey Caddesi’ni baştan sona yeniliyoruz. Bu caddeyi kullananlar ve burada yaşayanlar artık kışın yağmurlu havada hiç bir sorunla karşılaşmayacaklar” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894