• BIST 9126.46
  • Altın 2324.175
  • Dolar 32.3577
  • Euro 35.0008
  • İzmir 25 °C

Converse Çocuk Kreasyonu

Converse Çocuk Kreasyonu
Converse çocuklar için bireyselliği ve kendini ifade etmeyi ön planda tutan geniş bir yelpaze sunuyor. Rengarenk desenlerle süslenen ayakkabılar, hayal dünyasında sınır tanımayan çocuklara enerji veriyor. Kız çocukları için tasarlanan ayakkabıların detayı

CONVERSE AYAKKABILAR İLE ÇOCUKLAR KENDİ TARZINI YARATIYOR

Converse Çocuk Kreasyonu, dünyada stil ikonu olmayı başaran ilk basketbol ayakkabısı Chuck Taylor All Star modeli ile 100 yıllık bir geçmişin izlerini taşıyor. Dayanıklılık, kalite ve kullanım kolaylığını ön planda tutan Converse çocuk ayakkabıları, hem çocukları hem de ebeveynleri mutlu ediyor. Günümüz çocukları kıyafetleriyle kendi tarzını yaratıyor. Moda dünyası, çocukların her gün yenilenen isteklerine ve hayal gücüne cevap vermeye çalışıyor. Her dönem gençliğin gözde markası olmayı başaran Converse, geleceğin gençlerini unutmadı. Bu yıl da çocukların renkli dünyasına yakışır ayakkabılar tasarlandı.

Converse çocuk modelleri tarzını yaratan çocuklara, bilinçli ebeveynlere göre dizayn edildi. Hayal güçlerine hitap etmesi için çocuklarla birlikte test edildi. Konfor, dayanıklılık, kalite ve kullanım kolaylığını ön planda tutan Converse çocuk ayakkabıları, ebeveynlerin tüm önceliklerine cevap veriyor. Converse çocuk kreasyonu, dünyada stil ikonu olmayı başaran ilk basketbol ayakkabısı Chuck Taylor All Star modeli ile 100 yıllık bir geçmişin izlerini taşıyor. Converse çocukları büyükler için hazırlanan modellerin birebir aynılarına da daha küçük boyda sahip olabiliyorlar.

Converse çocuklar için bireyselliği ve kendini ifade etmeyi ön planda tutan geniş bir yelpaze sunuyor. Rengarenk desenlerle süslenen ayakkabılar, hayal dünyasında sınır tanımayan çocuklara enerji veriyor. Kız çocukları için tasarlanan ayakkabıların detayında renkli desenler ve parlaklık dikkat çekiyor. Pembe üzerine çiçek ve kelebek desenli ayakkabılar şık görünmeyi seven kız çocuklara hitap ediyor. Erkek çocuklar için ise kamuflaj ve robot desenli ayakkabılarda maceracı detaylar ön plana çıkıyor. Çocuklar, Converse’in birbirinden renkli tişörtleriyle de spor şıklığını tamamlıyor.

Converse çocuk ayakkabılarının fiyatları 55 YTL ile 80 YTL arasında değişiyor.

Converse çocuk ürünlerinin fiyatları ise 23 YTL ile 46 YTL arasında değişiyor.

  • Yorumlar 9
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894