• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 17 °C

Harley Davidson Kazan

Harley Davidson Kazan
Coca-Cola ve ülkemizin en lezzetli pizzalarını hazırlayan Domino’s Pizza motosiklet sevdalılarını heyecanlandıracak harika bir kampanyaya imza atıyor. 21 Temmuz – 21 Ağustos tarihleri arasında Domino’s Pizza’dan orta

COCA-COLA VE DOMİNO’S PİZZA’DAN HARLEY DAVİDSON KAZANMA ŞANSI

Coca-Cola ve ülkemizin en lezzetli pizzalarını hazırlayan Domino’s Pizza motosiklet sevdalılarını heyecanlandıracak harika bir kampanyaya imza atıyor. 21 Temmuz – 21 Ağustos tarihleri arasında Domino’s Pizza’dan orta veya büyük boy spesiyal pizzanın yanında 1 litrelik Coca-Cola alanlar, Harley Davidson Sportster 1200 cc motosiklet kazanma şansını yakalıyor. Kampanyaya katılmak için Coca-Cola ile birlikte verilen katılım kartındaki kodu; ad, soyad ve adres bilgileriyle birlikte TURKCELL 3917’ye kısa mesaj ile göndermek yeterli oluyor. Tüm katılımcılar arasından yapılacak çekilişle 1 kişi “Harley Davidson Sportster 1200 cc” motosiklet kazanma şansını yakalıyor. En çok mesaj gönderen 5 kişi ise Bianchi bisiklet kazanıyor. Üstelik kampanya dahilinde orta boy spesiyal pizza ve 1 litrelik Coca-Cola 11,50 YTL, büyük boy spesiyal pizza ve 1 litrelik Coca-Cola ise 18,50 YTL gibi cazip bir fiyatla satışa sunuluyor.

 

Pizzanızı fırından çıktığı sıcaklığıyla 30 dakikada evinize teslim eden Domino’s Pizza, gecikme durumunda sonraki siparişinizdeki bir pizzanın ücretini almıyor. Türkiye’deki ihtiyaçlarının %99’unu yurtiçinden karşılayan Domino’s Pizza, tüm ürünlerini en taze ve sağlıklı malzemeleri kullanarak hazırlıyor. Türkiye’nin en sevilen pizzalarını hazırlayan Domino’s Pizza, ürün yelpazesini her geçen gün genişletiyor. Domino’s Pizza hakkında ayrıntılı bilgi almak veya size özel sürprizlerden haberdar olmak için www.dominos.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. Domino’s Pizza’nın nefis lezzetlerinden sipariş vermek için www.yemeksepeti.com ’u tıklayabilirsiniz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894