• BIST 9693.46
  • Altın 2514.321
  • Dolar 32.5741
  • Euro 34.7831
  • İzmir 21 °C

Hayal han, Vaadim Gün Işığı Yönetimi

Hayal han, Vaadim Gün Işığı Yönetimi
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Yerel seçimler sürecinde Aliağa’da Cumhuriyet Halk Partisi’nden belediye başkanlığı için aday adaylığını açıklamaları devam ediyor. Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve Eğitimci Hayal Han ilçe binasında düzenlenen toplant

SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİR VE EĞİTİMCİ HAYAL HAN ALİAĞA CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI.

HAYAL HAN ,” GÜN IŞIĞINDA YÖNETİM VAAD EDİYORUM”

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Yerel seçimler sürecinde Aliağa’da Cumhuriyet Halk Partisi’nden belediye başkanlığı için aday adaylığını açıklamaları devam ediyor. Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve Eğitimci Hayal Han ilçe binasında düzenlenen toplantıda Aliağa Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı. Başvuru evraklarını CHP Aliağa İlçe Başkanvekili Namık Kaçar’a teslim etti.


Hayal Han, Gün Işığında Yönetim Vaad Ediyorum ile egeplay

Düzenlenen basın toplantısına Belediye Meclis üyesi İlknur Köse ve partililer katıldı. Aday adayı olmanın her partilinin hakkı olduğunun altını çizen Hayan Han demokratik alanda aktif olarak siyaset yapma hakkını kullandığını söyledi.

EN BÜYÜK ETKEN GEZİ PARKI EYLEMLERİ

Hayal Han Siyaset yapma cesaretini partinin kadın erkek eşitliğini temel bir hak ve vazgeçilmez bir değer olarak görmesinden aldığını belirtti.  Siyasette aktif olarak yer alma kararında “Gezi parkı” eylemlerinin etkili olduğunu kaydeden Han şöyle konuştu “Açık yüreklilikle ifade edeyim ki bu kararı almamda en büyük etken gezi parkı eylemleridir. Zira gezi parkı eylemleri bize, kentlilik haklarını ve demokratik katılımı ortadan kaldıran yerel yönetim uygulamalarının, ne kadar büyük yanlışlara sebep olduğunu gösterdi” dedi.

GÜN IŞIĞINDA YÖNETİM VAAD EDİYORUM

Aliağa için öncelikli hedeflerinin şeffaf bir belediyecilik anlayışını yerleştirmek olduğunu ifade eden Han “Öncelikli hedefimiz; Aliağa’daki bütün kesimlerin ortak akıl ve düşüncesine dayalı, katılımcı paylaşımcı ve şeffaf bir belediyecilik anlayışını yerleştirmek olacaktır. Genel başkanımızın da her fırsatta söylediği gibi “Hesap sorabilen, Hesap verebilen” bir belediye için, Aliağa Belediyesini gün ışığında yönetmeyi vaad ediyorum” dedi.

GENEL SEÇİMLERİN PROVASI OLACAK

Yaklaşan yerel seçimlerin genel seçimler içinde bir prova olacağını belirten Han “Önümüzde 2014 yerel seçimleri çok ciddi bir sınav dönemi var. Bu dönem aslında genel seçimlerinde bir provası olacak. Dolayısıyla bu dönemde seçilecek yerel yöneticilerimizin genel seçimlere de yönelik bir hedef koyarak çok başarılı bir sosyal belediyecilik yönetimini sergilemeleri lazım” şeklinde konuştu.

ÜYE OLAN HERKESİN HAKKI

Parti İlçe Başkan Vekili Namık Kaçar ise toplantıda yaptığı konuşmada  “Cumhuriyet Halk Partisi’ne üye olan herkesin her kademede aday olma hakkı vardır. Bu bir yarıştır. Çok katılım olması partimizi güçlendiriyor. Ne kadar çok aday olursa partimizin canlı olduğunun göstergesi olarak kabul ediyoruz” dedi. Kaçar son olarak başlattıkları kampanya ile ilçede bin üyeye ulaşmak istediklerini sözlerine ekledi.

hayal-han-site.jpg

HAYAL HAN KİMDİR ?

9 Kasım 1965’te Hatay Dörtyol’da doğdu. Orta ve lise öğrenimini İskenderun’da tamamladı. Yükseköğrenimine Çukurova Üniversitesi’nde başlamış ancak YÖK kıyımına uğrayarak, lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nde tamamlamıştır. Ayrıca 2004-2006 yılları arasında Berlin şehrinde yüksek lisans eğitimine başlamış; fakat bürokratik engeller nedeni ile tamamlayamadan yurda dönmüştür. Ardından 2012 yılında Gediz Üniversitesi’nde İşletme Yüksek Lisansı’nı (MBA)   tamamlamıştır. İyi derecede İngilizce, orta düzeyde Almanca bilmektedir.

İŞ HAYATI

Üniversite öğrenimine devam ederken başladığı iş hayatında, sürekli olarak finans-muhasebe odaklı işlerde çalışmıştır. SMMM olarak başladığı mesleki kariyerine, aldığı eğitimlerle “bağımsız denetçi” olarak devam etmektedir. TÜRMOB ve İzmir SMMM Odası üyesi ve eğitimcisidir. Finans ve muhasebe konularında gerek Aliağa, İzmir, Ege Bölgesi ve gerekse Türkiye’nin birçok şehrinde (Erzurum, Gaziantep ,Burdur,Isparta,Denizli ,Muğla vb.) eğitimler vermektedir.

Ayrıca yaklaşık bir yıl kadar Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde bir bankada “A İmza Yetkili Muhasebe Müdürü” olarak çalışmıştır. Hayal HAN, 2001 yılından bu yana kendi ofisinde bağımsız olarak “Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik” yapmaktadır.

SİYASET

Kökten CHP’li olan bir ailede doğan ve 1402’lik bir öğretmen babanın çocuğu olan Hayal HAN, siyasi hayatına 12 Eylül faşizmini en ağır şartlarda yaşayarak başlamıştır.

Sonrasında ise, 1994-1999 yıllarında o zamanki adı SHP olan ve daha sonra CHP’ye dönüşen Sosyal Demokrat Halkçı Parti’den “Belediye Meclis Üyesi” olarak görev yapmıştır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ;

Kültür Mh.248 Sok.No:2/1-ALİAĞA/İZMİR

TEL OFİS:232-6162320

GSM:532-674 12 85

  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894