• BIST 9141.98
  • Altın 2324.028
  • Dolar 32.3552
  • Euro 34.973
  • İzmir 25 °C

İGC Basın Danışmanları Komisyonu Toplandı

İGC Basın Danışmanları Komisyonu Toplandı
İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) bünyesinde oluşturulan Basın Danışmanları Komisyonu ilk toplantısını yaptı. Meslek odaları, sivil toplum kuruluşları, belediyeler, siyasi partiler ve şirketlerde görevli basın danışmanlarının katılımıyla gerçekleştirilen t

İGC Basın Danışmanları Komisyonu Toplandı

Basın Danışmanları İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nde buluştu

İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) bünyesinde oluşturulan Basın Danışmanları Komisyonu ilk toplantısını yaptı. Meslek odaları, sivil toplum kuruluşları, belediyeler, siyasi partiler ve şirketlerde görevli basın danışmanlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya ayrıca hibrid erişim imkânıyla zoom uygulaması üzerinden de katılım sağlandı.  

Basın Danışmanları Komisyonu toplandı
Toplantıya Kurumların Basın Danışmanları Kadir Kemaloğlu (Ege Bölgesi Sanayi Odası), Asiltürk Kılıç, Murat Özken (İzmir Büyükşehir Belediyesi), Ali Osman Karatekin (Aliağa Belediyesi),  Gürhan Dikmen (Bornova Belediyesi), Seher Deniz (Çeşme Belediyesi), Mert Muslu (İzmir Ekonomi Üniversitesi), Sedat Alp (ESBAŞ), Ebru Dön Keskin (EGİAD), Şirin Yörük (Salihli TSO), Emine Özüdoğru (Saadet Partisi), Sait Çelik (Cumhuriyet Halk Partisi), Orkan İştar (İzmir Ticaret Borsası), Turan Gültekin (Piri Reis Okulları), Mehmet Aykırı (Yaşar Holding), Levent Konuş, Tufan Hamarat (Ege Üniversitesi) katıldı.  Zoom üzerinden ise Murat Demircan (Ege İhracatçı Birlikleri), Çiğdem Arman (İzmir Ticaret Borsası, Meryem Yazıcıoğlu (Atatürk OSB), Halime Büyükyüksel (ESBAŞ) ve Koray Hoylu (Tiresüt) katılım sağladı. Toplantıya İGC Genel Sekreteri Mehlika Gökmen, Genel Sekreter Yardımcısı Meltem Seyis de katıldı. Yönetim Kurulu üyesi Adem Nakçı da internet medyasındaki durum hakkında bilgi verdi.                                                                                                                                                      
İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi, gazetecilik mesleğinin zorlu koşullardan geçtiğini,  ayrıca basın danışmanlığı görevi yapan temelde gazeteci kökenli meslektaşlarının da pek çok sıkıntıyla karşı karşıya kaldığını belirtti. Komisyonun ilk toplantısında katılımcılar görevlerini yaparken karşılaştıkları sorunlar hakkında detaylı bilgiler verdi.   

İGC Başkanı Dilek Gappi: Yol Haritası Belirliyoruz
Basın danışmanlarının özlük, ekonomik ve demokratik haklarını korumak için çalışmalar başlatacaklarına dikkat çeken Gappi, “Gazetecilik mesleğini ifa edenlerin önemli bir bölümü günümüzde basın danışmanlığı görevini yürütüyor. Arkadaşlarımızın yaşadıkları zorlukların farkında ve daima yanlarındayız. Çalışmalarımızın diğer Gazeteciler Cemiyetleri’ne de örnek olacağına inanıyoruz” diye konuştu.  

Gerçekleştirilen ilk toplantıda, sorunların çözümü için oluşturulacak yol haritası hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894