• BIST 9942.91
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 24 °C

Kadınlar Bir Yıllık Çalışmalarını Sergiledi

Kadınlar Bir Yıllık Çalışmalarını Sergiledi
Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi El-İzi Gönüllü Sanat Atölyesi kursiyerleri el emeği göz nuru eserlerini yıl sonu sergisinde sanatseverlerin beğenisine sundu

KADINLAR BİR YILLIK ÇALIŞMALARINI SERGİLEDİ

Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi El-İzi Gönüllü Sanat Atölyesi kursiyerleri el emeği göz nuru eserlerini yıl sonu sergisinde sanatseverlerin beğenisine sundu.

Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi El-İzi Gönüllü Sanat Atölyesi kursiyerleri yaklaşık bir yıllık çalışmalarını düzenledikleri sergide izlenime açtı.

Nilüfer Dernekler Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen yıl sonu resim sergisine ilgi büyük oldu. Serginin açılışını Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Fehmi Enginalp gerçekleştirdi. Kursiyerlerin çok güzel eserler ortaya çıkardığını söyleyen Enginalp “Nilüfer’de her yerde sanat var. Kültür sanatın kentinde Nilüfer Kent Konseyi olarak bu tür çalışmalara destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Eğitmen Türkan Şen de amaçlarının hünerleri ortaya çıkarmak olduğunu söyleyerek, “Kadınlarımız sadece ev hanımı değil. Birçok yetenekleri var. Yeter ki kadınlara uygun imkan verilsin. 2007 yılından bu yana bu tür çalışmalarımız devam ediyor. Kursiyerlerimiz öz veriyle çalıştılar ve çok güzel eserler ortaya çıktı. 60 eseri görücüye çıkardık” diye konuştu.  

Konuşmaların sonunda kursiyerlere sertifikalarını Nilüfer Kent Konseyi Genel Sekreteri Elvan Atay ve Nilüfer Mahalle Komiteleri Koordinatörü Şazi Çavuşoğlu verdi.

Sergi, 5 Haziran’a kadar Nilüfer Dernekler Yerleşkesi’nde izlenime açık kalacak.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894