• BIST 8766.62
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İzmir 13 °C

Hasan Eser'e Gazetecilik Ödülü

Hasan Eser'e Gazetecilik Ödülü
Hasan Eser, Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Gazetecilik ve Teşvik yarışmasında ‘Ahmet Yakacıklı özel ödülü'ne layık görüldü
HASAN ESER'E GAZETECİLİK  ÖDÜLÜ 
 
Bakırçay Bölgesi'nin tanınmış gazetecilerinden Hasan Eser, Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Gazetecilik ve Teşvik yarışmasında ‘Ahmet Yakacıklı özel ödülü'ne layık görüldü. Hasan Eser, İzmir Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen yarışmada; ‘Foça’nın Kısmeti’ başlıklı televizyon haberiyle ödüle değer bulundu.  
 
Başarılı gazeteci Hasan Eser, ödülünü Türk ve İzmir basını için çok önemli ve anlamlı bir tarih olan “15 Mayıs Hasan Tahsin’i Anma Günü”nde gerçekleştirilecek olan ödül töreninde alacak.İzmir Gazeteciler Cemiyeti tarafından ödüle layık görülmekten duyduğu mutluluğu ifade eden Eser, “Türk  televizyon dünyasının en önemli yönetmenlerinden  Ahmet Yakacıklı gibi müstesna bir şahsiyetin adını taşıyan böylesine kıymetli bir ödüle layık görülmenin mutluluğunu ve gururunu kelimelerle ifade etmeme imkan yok. Bu vesileyle  merhum Ahmet Yakacıklı’yı da bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Ayrıca yarışmayı düzenleyen  İzmir Gazeteciler Cemiyeti’ne,  beni ödüle layık gören seçici kurula teşekkür ediyorum. 15 Mayıs’ta alacağım ödülü de  haberi yaptığım dönemde  çalıştığım kurumun Haber Müdürü Sayın İbrahim Koçbaş’a ve asıl mesleği balıkçılık olan  beni uzun uğraşları sonrası kendi bölgesinde ünlü bir gazeteci konumuna getiren ustam Şenol Gök’e atfediyorum” dedi. 
 
İŞTE O HABER... 
HABERİN KONUSU 
Geçim kaynağı balıkçılık olan bir kasabada; kedilerin çokluğu kaçınılmaz oluyor. Turizmin yanı sıra aynı zamanda bir balıkçı kasabası olan Foça'da da kedi sayısında ki fazlalık herkesin malumu... Balığının bolluğu kadar kedilerinin çokluğu ile de dikkat çeken Foça'da yaşayan kediler bir süredir geçim sıkıntısı çekiyor.Bilindiği üzere balık avlanma yasağı 4 aydır devam ediyor. Hal böyle olunca Foça'nın kedileri de bu durumdan olumsuz yönde etkileniyor. Zira; genelde balıkla beslenmeye alışkın olan Foça'nın kedileri yemek konusunda çok seçici... balık yada pahalı mamalar haricinde beslenmeyi sevmeyen kediler; adeta dört gözle bekliyor balıkçıların vira bismillah demesini... Ancak Foça'da 'Kısmet' adında bir kedi var ki; o kimseye minnet etmeden, kendi başının çaresine kendisi bakıyor.Nasıl mı?.................
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894