• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 15 °C

Erasmus’un Amiral Gemisi...

Erasmus’un Amiral Gemisi...
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Erasmus Programı, 2015- 2016 akademik yılı yükseköğretim öğrenci ve personel hareketliliği proje başvurularına ilişkin sonuçlar açıklandı.
ERASMUS’UN AMİRAL GEMİSİ DEĞİŞMEDİ
 
Erasmus Programı, 2015- 2016 akademik yılı yükseköğretim öğrenci ve personel hareketliliği proje başvurularına ilişkin sonuçlar açıklandı.
 
Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından açıklanan sonuçlara göre; Ege Üniversitesi gerçekleştirilecek hareketlilik sıralamasında birinci olurken kullanılacak bütçe sıralamasında ise ikinci sırada yer aldı.
 
 Ege Üniversitesi’nin Erasmus başarısını değerlendiren Rektör Prof. Dr. Candeğer Yılmaz, “ Üniversitemiz Erasmus programına Türkiye’de ilk kez öğrenci gönderen eğitim kurumu. Bu öncülüğümüzü devam ettirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. İsteğimiz küreselleşen dünyada öğrencilerimizin daha fazla kültürle tanışmaları ve kendi kültürümüzü bu ülkelere götürmeleri. Öğrencilerimizin, bu sayede mesleki becerilerini geliştirmenin yanında kültür buluşmalarıyla özlemini duyduğumuz dünya barışına da katkı sunacaklarına inanıyorum. Erasmus başarımızda emeği geçen tüm çalışanlarımıza ve dünyayı keşfetme isteklerinden vazgeçmeyen öğrencilerimize sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
 
Ege Üniversitesi 2015-2016 yılında planlanan öğrenci ve personel hareketliliğinde 530 hareketlilik ile birinci olurken; bütçe sıralamasında ise 1.258.150 €  ile Yıldız Teknik Üniversitesi’nin ardından ikinci sırada yer aldı.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894