• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 12 °C

Güle Güle Levent Kırca

Güle Güle Levent Kırca
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Duayen oyuncu Levent Kırca, tedavi gördüğü Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Araştırma Hastanesi’nde 67 yaşında yaşamını yitirdi.
GÜLE GÜLE LEVENT KIRCA 
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Duayen oyuncu Levent Kırca, tedavi gördüğü Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Araştırma Hastanesi’nde 67 yaşında yaşamını yitirdi.
 
Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Araştırma Hastanesi'nde bir süredir kanser tedavisi gören Levent Kırca,  hayata veda etti. 
 
Ölümü ile sevenlerini yasa boğan usta oyuncu Levent Kırca,  2 gün önce onur ödülü aldığı törene katılamadığı için hastaneden gönderdiği mesajında;  "Dik durun. Adil olun, sabırlı olun. Daha iyi bir dünyada görüşmek ümidiyle. Atatürk'le kalın, cumhuriyetle kalın, hoşçakalın!" diyerek, vasiyet niteliğinde ifadeler kullanmıştı.  
 
Yaşama gözlerini yuman Kırca’nın, acı haber sonrası hastaneye akın eden yakınları gözyaşlarına boğuldu. 
 
Babası Levent Kırca’nın bir süredir kanser tedavisi gördüğünü hatırlatan Umut Kırca, "Durumu 10 gündür kötüydü. Hepimiz buradaydık, yanındaydık. Çok üzgünüz, hepimizin başı sağ olsun. Büyük bir sanatçıydı. Türkiye'de 50 yıldır büyük işler yapmıştı" diyerek, üzüntüsünü paylaştı. 
 
Dün gece saat 02.00 sularında yaşama veda eden Levent Kırca’nın cenazesinin ne zaman kaldırılacağı ve nereye defnedileceği konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı. 
 
Sayısız tiyatro oyununda oynayan, sinema filmlerinde rol alan Levent Kırca, ‘Olacak O Kadar’ adlı televizyon programıyla da Türkiye’de bir döneme damga vurmuştu. Kırca, 2014' yerel seçimlerde de  İşçi Partisi'nden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olmuştu.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894