• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 15 °C

Bisikletle Dünya Turuna Çıktı

Bisikletle Dünya Turuna Çıktı
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi / İspanya´da dünyaya gelen ve 22 yaşında Fransa´ya İngilizce öğrenmek için taşınan 58 yaşındaki Blanca Fernandez Todea, her zaman
BİSİKLETLE DÜNYA TURUNA ÇIKTI
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi
İspanya'da dünyaya gelen ve 22 yaşında Fransa'ya İngilizce öğrenmek için taşınan 58 yaşındaki Blanca Fernandez Todea, her zaman rüyasında gördüğü bisikletle dünya turu macerasını gerçekleştiriyor.
 
Geçtiğimiz yıl temmuz ayında Londra'dan başladığı bisiklet turunda Hollanda, Almanya, Avusturya, Slovakya, Macaristan, Sırbistan, Romanya, Yunanistan ve Bulgaristan gibi 9 ülke geçerek Türkiye'ye gelen Fernandez, yaklaşık 3500 km pedal çevirerek Bursa'ya ulaştı.
Londra'dan Avustralya'ya gitmek üzere yola çıkan 2 çocuk annesi 58 yaşındaki Fernandez, Türkiye'ye giriş yaptığından beri başka ülkelerde bulmadığı samimiyeti, nezaketi burada gördüğünü belirtirken, Türk mutfağını ve misafirperverliğini çok sevdiğini söyledi. 
Dünyayı yavaş yavaş görmek istediği ve buna en uygun aracın bisiklet olduğunu ifade eden Fernandez, "Bisikletle gezerken dünya ile sizin aranızda engel yoktur. Etrafınızı izleyebilir. İnsanlar konuşmak için size yaklaşabilir" derken bisikletin fiziksel ve zihinsel zindelik sağladığını söyledi.
 
Avustralya'ya gidebilmeyi umduğunu daha sonrada Afrika turu planladığını anlatan Fernandez, daha çok yer görmek için sabırsızlandığını sözlerine ekledi. Bursa'da bir gün kalan Todea Kapadokya'ya gitmek için yola çıktı.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894