• BIST 9796.54
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 19 °C

Satranç Turnuvası'nda Şampiyonlar Belli Oldu

Satranç Turnuvası'nda Şampiyonlar Belli Oldu
Ege Haberleri / Aliağa Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi / İzmir Üniversitesi ile Doğanata Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenen Okullararası Tak
İLK VE ORTAOKULLAR SATRANÇ TURNUVASINDA ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU
Ege Haberleri / Aliağa Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi
İzmir Üniversitesi ile Doğanata Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenen Okullararası Takım Satranç Turnuvasının ikinci ayağı olan İlkokul ve Ortaokullar takım satraç turnuvası maçları İzmir Fatih Koleji’nde gerçekleşti. 
 
GÜZELBAHÇE MEV KOLEJİ ORTAOKULU VE RECEP ERSAYIN İLKOKULU BİRİNCİ
103 İlkokul 45 Orta Okulun ve 750 oyuncunun katıldığı turnuva sonunda İlkokullarda Recep Ersayın İlkokulu birinci , Bornova Koleji ikinci, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu üçüncü, Bayraklı Özel Boğaziçi İlkokulu dördüncü, Fatoş Nurcan Abla İlkokulu beşinci oldu. Orta Okullarda ise İzmir Özel Güzelbahçe MEV Koleji Orta Okulu birinci, Bahçeşehir Koleji Bornova Kampüsü ikinci, Bayraklı Özel Boğaziçi Ortaokulu üçüncü, Özel Rota Eğitim Okulları dördüncü, İzmir Özel Fatih Ortaokulu A takımı beşinci oldu.
Öğrencileriyle birlikte satranç turnuvasına gelen veliler okul bahçesini güzel ve güneşli günün etkisiyle de adeta piknik alanına çevirdiler. Hem heyecanla maçların sonuçların beklediler hem de güzel bir haftasonu geçirdiler.
 
TURNUVAYA 103 İLKOKUL, 45 ORTAOKUL TAKIMI KATILDI
İzmir’de eğitim veren ilk ve ortaokulların satranç takımlarının mücadele ettiği turnuvada, ilkokullarda en başarılı kız takımı ödülünü Ankara İlkokulu Kız Takımı, ortaokullarda ise Bornova Reşat Nuri Güntekin Ortaokulu Kız takımı aldı.
 
İlkokullarda 9 Eylül İlkokulu, ortaokullarda ise Sacide Ayaz Ortaokulu takımları en centilmen takım seçilirken, en centilmen sporcu ödüllerine de ilkokullarda İlhan Onat İlkokulu’nda Erdem Akçalı, ortaokullarda Bahçeşehir Koleji Güzelbahçe Kampüsü’nden Bora Sayar layık görüldü.
 
Başarılı olan takım ve öğrencilere İzmir Fatih Koleji’nde düzenlenen törenle ödülleri verildi. İzmir Fatih Koleji Satranç Kulübü ve Turnuvalar Sorumlu Öğretmeni Erdal Gürsoy hakemlere,  sporcu ve okullara çalışma ve başarılarından dolayı teşekkür etti. İlk beş arasında yer alan, en centilmen ve başarılı okullar ile sporcular kupa, madalya ve satranç takımları kazandı.  / EGE BASIN GRUBU
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894