• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 13 °C

Vodafone Freezone Liselerarası Müzik Yarışması

Vodafone Freezone Liselerarası Müzik Yarışması
İzmir Haberleri / Manisa Haberleri / Aydın Haberleri / Denizli Haberleri / Kütahya Haberleri / Afyonkarahisar Haberleri / Uşak Haberleri / Muğla Haberleri / Ege Haberleri / Türkiye'nin en uzun süreli gençlik organizasyonu olan ve Serhat Hacıpaşalıoğlu önd
VODAFONE FREEZONE 19. LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI’NIN FİNALİSTLERİ BELLİ OLDU
İzmir Haberleri / Manisa Haberleri / Aydın Haberleri / Denizli Haberleri / Kütahya Haberleri / Afyonkarahisar Haberleri / Uşak Haberleri / Muğla Haberleri / Ege Haberleri /
Türkiye'nin en uzun süreli gençlik organizasyonu olan ve Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğinde End Productions tarafından, 19 yıldır aralıksız yapılan “Vodafone Freezone 19. Liselerarası Müzik Yarışması” nın finalistleri belli oldu. İstanbul, Ankara ve İzmir’de yapılan elemelerde 60 ilden 446 lisenin sahne aldığı yarışmada, İzmir'i temsil eden okullardan dördü finale kaldı. 29 Nisan’da Volkswagen Arena’da yapılacak olan finalde, 30 okul arasına girerek büyük başarıya imza atan liselilerin gözü birincilikte. Özel İzmir Amerikan Koleji Miles Davis'in Freedom Jazz Dance, İzmir Anadolu Lisesi Haluk Levent'in Yeter Artık Yeter Gönül Feryat Et, Büyükçiğli Özel Türk Anadolu ve Fen Lisesi Gary Moore'un One Day, Balçova Anadolu Lisesi&Özel Hatay Koleji Anie Lennox'un I Put a Spell On You şarkısıyla finalde tekrar sahne alacak. Finalde liseliler, arkadaşlarına destek vermek için alana gitme şansına da sahip.
 
Türkiye’nin en önemli müzisyenlerinin oluşturduğu ön jüri tarafından izlenerek değerlendirilen okullar finalde ise; ünlü sanatçılar ve gazetecilerin oluşturduğu jürinin önünde performanslarını bir kez daha gösterecek.
 
JÜRİDE BİRBİRİNDEN DEĞERLİ İSİMLER YER ALIYOR…
29 Nisan’da Volkswagen Arena’da gerçekleşecek ve ödüllerin sahiplerini bulacağı günde finalistleri değerlendirecek jüride, birbirinden değerli isimler yer alıyor.Yarışmanın kurucusu ve başkanı olan Serhat Hacıpaşalıoğlu’nun finalde yer alacağı yarışmada jüride ise; Özkan Uğur, Teoman, Aşkın Nur Yengi,Turhan Yükseler, Tarkan Gözübüyük, Meltem Taşkıran, Mine Mucur,Figen Çakmak,Harun Tekin, gibi sanatçı ve müzisyenlerin yanı sıra; Ali Eyüboğlu, Yüksel Aytuğ, Ömür Gedik, Nazlı Mengi, Mehmet Çalışkan, İlker Gezici, Yavuz Hakan Tok, Edda Sönmez, Ceren Çıplak, Uygar Taylan, Hazan Aköz, İpek Koşan, Çağlan Tekil gibi gazeteci ve köşe yazarları olacak.
 
İCRA DALI BİRİNCİSİ O GECE BEYAZ SHOW’A ÇIKIYOR…
Yarışmada müzik stüdyosu, para ödülleri ve karşılıksız eğitim bursu verilmesinin yanı sıra bu sene bir ilke de imza atılıyor. 30 okulun finalist olarak yarışmasından sonra dereceye girenlere ödülleri verilmek üzere aynı akşam ödül töreni yapılacak. Yarışmanın icra dalı birincisi olarak müzik stüdyosu ödülüne sahip olan lise aynı akşam yayınlanacak olan Beyaz Show programına konuk olacak. Programda kendilerini gösterme fırsatı bulacak olan liseliler şarkılarını bir de milyonların önünde söyleme şansını yakalayacak.
 
HAYALLERİ SÜSLEYEN ÖDÜLLER
Türkiye’den tüm liselerin katılımına açık olan yarışmada elemeyi geçip finale katılmaya hak kazanan liseli müzisyenleri, 29 Nisan’da İstanbul’da yapılacak büyük finalde birbirinden güzel hediyeler bekliyor.
 
İcra dalında birinci olan okula müzik stüdyosu ve para ödüllerinin yanı sıra; üstün başarı gösteren iki öğrenci de İstanbul Bilgi Üniversitesi’nden karşılıksız eğitim bursu kazanacak.
 
Yarışmanın “İcra” dalında ilk üçe giren gruplar için:
 
1.lik ödülü: 10.000 TL
 
2.lik ödülü: 7.500 TL
 
3.lük ödülü: 5.000 TL
 
Orkestra / Sahne Performansı dallarında ilk üçe giren gruplar için:
 
1.lik ödülü: 6.000 TL
 
2.lik ödülü: 4.000 TL
 
3.lük ödülü: 2.000 TL
 
Kız Solist / Erkek Solist / Enstrüman / Beste dallarında ilk üçe giren yarışmacılar için:
 
1.lik ödülü: 3.000 TL
 
2.lik ödülü: 2.000 TL
 
3.lük ödülü: 1.000 TL / EGE BASIN GRUBU
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894