• BIST 9887.81
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 21 °C

Ahmet Amca Yeni Evine Kavuştu

Ahmet Amca Yeni Evine Kavuştu
İzmir Haberleri / Manisa Haberleri / Aydın Haberleri / Denizli Haberleri / Kütahya Haberleri / Afyonkarahisar Haberleri / Uşak Haberleri / Muğla Haberleri / Ege Haberleri / İlçemiz Gümüşlük Mahallesi Sümbül Sokak adresinde ikamet eden Ahmet Özgen’in evind
AHMET AMCA YENİ EVİNE KAVUŞTU
İzmir Haberleri / Manisa Haberleri / Aydın Haberleri / Denizli Haberleri / Kütahya Haberleri / Afyonkarahisar Haberleri / Uşak Haberleri / Muğla Haberleri / Ege Haberleri /
İlçemiz Gümüşlük Mahallesi Sümbül Sokak adresinde ikamet eden Ahmet Özgen’in evinde 25.11.2015 günü yangın çıkmış ve evi tamamen kullanılmaz hale gelmişti.
 
Yangın sonrası Milas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından  Ahmet amcanın akrabaları ile görüşülüp tutulan evde  geçici süre ile barınmasını sağlanmıştı.
Yangın sonrası Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından evde kapsamlı temizlik yapılmış,temizlikten sonra Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Acil Hizmet biri tarafından da evi yenileme çalışmaları başlatılmıştı.Ekiplerin yaptığı çalışmalar sonucun da Ahmet Özgen’in yenilenen  evi bugün kendisine teslim edildi.
 
Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat yeni yaptırılan evin anahtarını Ahmet amcaya teslim ederek güle güle oturmasını diledi.Başkan Tokat ayrıca Ahmet amcanın sağlık sorunlarıyla da yakından ilgilendi.Kanser hastası olduğunu ve tedaviye ihtiyaç duyduğunu Başkan Tokat’a ileten Ahmet Özgen bu konuda yardım istedi.
75 Yıl Devlet Hastanesi yetkilileri ile temasa geçen Tokat Ahmet Özgen’in sağlık sorunlarını iletti.Yapılan görüşme sonucunda Ahmet amca evinden alınıp Hastanede tedavi altına alınacak.
 
 Tedavi sürecinde Sosyal İşler Müdürlüğü yürütülmekte olan elden ele projesi kapsamında  Ahmet Özgen’in evine  Yatak,çekyat,yemek masası,sandalye,halı,yolluk,televizyon,set üstü ocak,sehpa gibi ev eşyaları ve yakacak yardımının yanı sıra Elden ele mağazasından da kıyafet yardımı yapacaklar. 
Başkan Tokat daha sonra  tadilatı Milas Belediyesi tarafından yürütülen çöp evde incelemelerde bulundu. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü  ve Acil Hizmet birimi yetkilileri ile beraber  inşaat alanına gelen Tokat çalışmalar hakkında bilgi aldı.
 
Tokat burada yaptığı açıklamada çalışmaların en kısa sürede tamamlanıp ailenin tekrar eve yerleştirileceğini söyledi. / EGE BASIN GRUBU
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894