• BIST 9801.44
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 19 °C

Karamanlar kahvaltıda Buluştu

Karamanlar kahvaltıda Buluştu
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ YENİVİZYON GAZETESİ Aliağa da Karaman Grup bünyesindeki Total Akaryakıt İstasyonu, TURYAP, Radyo Sahil ve İstikbal şirketlerinde çalışan personeller, eşleriyle ve çocuklarıyla beraber Deniz Restaurant ta düzenlenen sabah kahvaltıs

KARAMAN GRUP ÇALIŞANLARI KAHVALTIDA BULUŞTU

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ YENİVİZYON GAZETESİ Aliağa da Karaman Grup bünyesindeki Total Akaryakıt İstasyonu, TURYAP, Radyo Sahil ve İstikbal şirketlerinde çalışan personeller, eşleriyle ve çocuklarıyla beraber Deniz Restaurant ta düzenlenen sabah kahvaltısında bir araya geldi. Yemekte bir konuşma yapan Karaman Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kamer Karaman yeni yıl öncesi çalışanlarıyla birlikte olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek “ Kurumsallaşma çalışmalarımız çerçevesinde çalışanlarımız ile sık sık birlikte olmak ve Aile atmosferini yakalamak istiyoruz. Genelde akşam düzenlediğimiz yemek organizasyonlarında buluşuyorduk ama Van Depremi dolayısıyla eğlenceli organizasyonumuzu iptal ettik. Bugün, bu güzel Pazar gününde kahvaltıda sizlerle birlikte olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Böylesi bir tabloda, huzurlu, verimli ve başarılı bir yıldan sonra yeni yılı da karşılamış olmanın sevincini yaşıyoruz. Aileleriniz ile mutlu ve huzurlu bir yeni yıl diliyor, 2012 yılının ülkemize, Aliağa’mıza ve bizlere başarılar, güzellikler getirmesini temenni ediyorum.” Dedi. Kamer Karaman kurumsallaşma çalışmaları hakkında da bilgi vererek “Hizmetlerimizde müşteri memnuniyetini ve kaliteyi esas aldık. Bundan sonra daha kaliteli hizmet üretme adına 2011 yılında kurumsallaşma çalışmalarına hız verdik. Aliağa da hizmet sektöründe ki deneyimimiz ve sizlerin de katkılarıyla yeni yıl da da vatandaşlarımıza daha iyi ve daha kaliteli hizmet vermeye devam edeceğiz.” Diye konuştu.

Kahvaltıya Karaman Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve Grup Uygulama Koordinatörü İnşaat Mühendisi Tamer Karaman, Yönetim Kurulu Üyeleri Yılmaz Karaman, Nazan Atmaca ile Yönetim Kurulu Üyesi ve Radyo Sahil Müdürü Ece Karaman Aksu da katıldı. Deniz Restaurant ta yaklaşık 60 kişinin yer aldığı kahvaltıda, çalışanlar eşleri ve çocuklarıyla birlikte güzel bir Pazar günü geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894