• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 16 °C

Tadında Anadolu’da iftar

Tadında Anadolu’da iftar
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /
TADINDA ANADOLU’DA İFTARIN TADI BİR BAŞKADIR
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /
Türkiye’nin dört bir yanından eşsiz yerel lezzetleri restoranlarında sunan Tadında Anadolu, birbirinden özel tarifleri bu kez iftar sofrasına taşıyor. Ramazan ayı boyunca İstanbul Atatürk Havalimanı, Ankara Esenboğa Havalimanı ve İDO iskelelerindeki Tadında Anadolu restoranları iftara özel lezzetlerle misafirlerinin hizmetinde olacak.
 
Havalimanı ve İDO yolcularını Türkiye’nin her köşesinden yerel lezzetlerle buluşturan Tadında Anadolu, Türkiye’nin özgün lezzetlerini Ramazan ayında da misafirleriyle buluşturmaya devam ediyor.
 
Türkiye çapında birçok ilden 700’e yakın yerel lezzeti restoranlarında derleyen Tadında Anadolu, Ramazan ayının bereketini, hazırladığı özel menüleri ve lezzetleriyle iftar sofralarına taşıyor. Ramazan boyunca, İstanbul Atatürk Havalimanı, Ankara Esenboğa Havalimanı ve İDO iskelelerindeki Tadında Anadolu restoranlarında çeşitli iftar menülerini misafirleriyle buluşturuyor. Anadolu’nun dört bir yanından seçilen birbirinden leziz seçenekler, Tadında Anadolu’nun iftar sofralarında olacak.
 
Hem iftar bereketi hem de fiyat avantajı
Tadında Anadolu mutfağı misafirlerine enfes lezzetlerin yanı sıra Ramazan’ın bereketini de getiriyor. İftar keyfini, Tadında Anadolu restoranlarında yaşamak isteyenler, aynı zamanda Ramazan’a özel ayrıcalıklardan yararlanma fırsatına da sahip oluyor. Ramazan boyunca iftar menüleri, Tadında Anadolu misafirlerine avantajlı fiyatlarla sunuluyor.
 
Ramazan boyunca, iftar keyfini Türkiye’nin özgün lezzetleriyle yaşamak, iftarını İstanbul Atatürk Havalimanı, Ankara Esenboğa Havalimanı ve İDO iskelelerinde açmak isteyen yolcular Tadında Anadolu’da buluşuyor.
 
Anadolu’yu tek mutfakta buluşturan marka
Tadında Anadolu, Anadolu’nun tarih kokan lezzetli yemeklerini, baharatlarını ve değişik tatlarını daha fazla tanıtmak düşüncesiyle BTA tarafından kuruldu. Türkiye çapında pek çok ilden 700’e yakın farklı yerel tadı restoranlarına taşıyan Tadında Anadolu’da, Anadolu’nun tüm yörelerine ait yemekler orijinaline sadık kalınarak hazırlanıyor. Misafirler, yemeklerde kullanılan özel malzemeleri ve Türk kültürünü yansıtan hediyelik ürünleri de satın alabiliyorlar. Atatürk Havalimanı’ndaki Tadında Anadolu restoranı, ABD merkezli Daily Meal sitesinin önde gelen gurme ve gezginlerle gerçekleştirdiği ankette “Dünyanın En İyi Havalimanı Restoranları” arasında yer aldı.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894