• BIST 9878.09
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 25 °C

Alex de Souza Esnaf Oldu

Alex de Souza Esnaf Oldu
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /
ALEX DE SOUZA TÜRKİYE FİNANS’IN FAAL KARTI İÇİN ESNAF OLDU
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /
Türkiye’nin öncü katılım bankası Türkiye Finans, finansör kartın reklamlarında Arda Turan’a yer verdikten sonra “Faal Kart” reklamı için de Alex de Souza’yı “esnaf” yaptı. Brezilya’dan Türkiye Finans reklam filminde oynamak için gelen Alex de Souza’ya “Faal Kart” reklam filminde Samet Güzel eşlik etti.
 
Türkiye Finans’ın “Faal Kart” reklam kampanyasında oynamak üzere Türkiye’ye gelen Alex de Souza, Samet Güzel ile birlikte rol aldığı reklam filminde esnaf ve işletmelerimizin  ihtiyaç duyduğu ticari mal ve hizmet alımını sağlayan özel banka kartı “Faal Kart”ı tanıttı. Reklam filminde Alex de Souza küçük bir işletme sahibini Samet Güzel ise yardımcısını canlandırdı. “Faal Kart” reklam filminde rol alan futbol yıldızı Alex de Souza için Kozyatağı Kurumsal Şube’de imza günü düzenleyen Türkiye Finans,  Alex’i futbolseverler ve hayranlarıyla buluşturdu. 
 
Reklam işbirliği çerçevesinde Alex de Souza ve Samet Güzel ile bir araya gelen Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk; Arda Turan ile başladıkları özel reklam kampanyalarına yine tüm dünyada ve Türkiye’de başarısını kanıtlamış Alex de Souza gibi bir isimle devam etmenin banka adına büyük bir katma değer sağladığını belirtti. Gürerk sözlerine; “Bu yeni reklam filmimizle esnafımıza verdiğimiz önemi ve onlara yönelik sunduğumuz çözümleri bir kez daha vurgulamayı hedefledik. Faal Kart sayesinde esnaf ve işletmelerimiz ticari faaliyetleriyle ilgili mal ve hizmet alımlarındaki finansman ihtiyaçlarını uygun ödeme koşullarıyla hızlı ve kolayca karşılayabiliyor. Müşterilerimiz kendilerine en yakın şubemizden Faal Kart’a daha rahat, kolay ve hızlı bir şekilde başvurabiliyor. Şubelerimizden anında teslim alınabilen Faal Kart yurtiçindeki tüm POS’larda kullanılabiliyor. Ayrıca Faal Kart’ın peşin fiyatına al, taksit taksit öde, ödedikçe kullan ve güvenli alışveriş gibi özellikleri de bulunuyor” şeklinde devam etti.
 
Brezilya’nın ünlü futbol yıldızı Alex de Souza ile çekimleri gerçekleştirilen reklam kampanyası, Manual Effect reklam ajansının imzasını taşıyor. Kampanyanın yönetmenliğini Doğan Tanyer üstlenirken, çekim ve prodüksiyonları ise Neverland firması tarafından gerçekleştirildi.
 
Reklam Filmi Künye Bilgileri:
 
Reklamveren: Türkiye Finans
Ürün: Faal Kart
Reklamveren Yetkilisi: Nalan Çiğdem Belgutay
Reklam Ajansı: Manual Effect
Prodüksiyon Firması: Neverland
Yönetmen: Doğan Tanyer
Görüntü Yönetmeni: Pablo Hernandez Smith
Yapımcı: Ayşin Batman, Türker Akkuş
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894