• BIST 9524.59
  • Altın 2490.448
  • Dolar 32.5467
  • Euro 34.722
  • İzmir 17 °C

Özcan Durmaz Guınness Rekorlar Kitabı'na Aday

Özcan Durmaz Guınness Rekorlar Kitabı'na Aday
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz’ın Guinness Rekorlar Kitabı'na girmesi bekleniyor.

ÖZCAN DURMAZ GUINNESS REKORLAR KİTABI'NA ADAY
 
Bakırçay coğrafyasının yetiştirdiği ender kişilerden biri olan ve bireysel nitelikleriyle Aliağa’ya değer katan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz’ın Guinness Rekorlar Kitabı'na girmesi bekleniyor.
 
Aliağa’da 7’den 70’e herkesin gönlünü fetheden ve gittiği her yerde arkasından sular dökülerek uğurlanan Başkan Özcan Durmaz,  halk nezdinde büyük teveccüh gören siyasi çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.
 
Kendi ifadesiyle;  ‘CHP üst yönetimi, 2014’te yapılan hataları tekerrür etmezse’,  Aliağa Belediye Başkanlığına aday gösterilmesi halinde seçilmesine kesin gözüyle bakılan Özcan Durmaz,  Aliağalı Hanımları  ‘Parti Çalışmaları’ kapsamında turistik bir geziye çıkardı.
 
Siyasi kişiliğinin yanı sıra yatırımcı-iş adamı kimliğiyle de tanınan Bakırçay Bölgesi’nin medar-ı iftiharı Özcan Durmaz’ın öncülüğünde İzmir Büyükşehir Belediyesi ve CHP Aliağa İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen gezi kamuoyunda büyük yankı buldu.
 
Bergamalı iş adamı Özcan Durmaz, CHP Aliağa İlçe Başkanı kimliğiyle sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Aliağa’lı kadınlarımızı bu sabah 4 otobüsle İzmir’e Kültür Gezisine gönderdik. İzmir’in müzelerini ve tarihi yerlerini gezecekler, yaşadıkları bölgenin geçmişini ve kültürünü görüp, öğrenecekler” dedi.
 
Fakat günler öncesinden SMS, e-posta, sosyal medya gibi çeşitli iletişim araçlarıyla duyurulmasına rağmen geziye olan katılımın azlığı dikkatlerden kaçmadı. İlgisizliğe ilgisiz kalmayan Özcan Durmaz da belki de dünya tarihinde bir ilke imza attı. Başkan Durmaz, etkinliğe katılım gösteren az sayıda kadını gezi için Aliağa’da hazır bulundurulan 4 otobüse sığdırmayı başardı.
 
Aliağalılara yine şapka çıkarttıran Başkan Durmaz katılımcıları, toplamda 180 yolcu taşıma kapasitesine ulaşan 4 ayrı yolcu otobüsüne yerleştirince, kamuoyu Guinness Rekorlar Kitabı'nı işaret etti. Özcan Durmaz’ın tarihe geçtiğini savunan Aliağalı vatandaşlar, “On kadar kadını dört büyük otobüse sığdırmak her baba yiğidin harcı değildir. Bu tarihi başarı Guinness Rekorlar Kitabı'na aday gösterilerek mutlaka resmi kayıtlara geçmelidir” yorumunu yaptı.
 
Öte yandan Başkan Özcan Durmaz’ın Aliağalı Hanımları cahil yerine koyduğunu öne sürenler de oldu.  Başkan Durmaz’ın “İzmir’in müzelerini ve tarihi yerlerini gezecekler, yaşadıkları bölgenin geçmişini ve kültürünü görüp, öğrenecekler” yönündeki ifadelerine tepki gösteren vatandaşlar, “Ne yani Aliağa’lı hanımlar yaşadıkları şehrin tarihini bilmiyorlar mı? Doğru ifade; ‘Bu geziyi kent tarihine olan ilgiyi arttırmak, İzmir’in tarihi ve kültürü ile ilgili bilgileri tazelemek amacıyla düzenledik’ şeklinde olmalıydı” diyerek, Başkan Durmaz’ı daha seçici kelimeler kullanmaya davet etti.

15253504_10154688895608397_2647070600459899090_n.jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894