• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 18 °C

Pınarbaşı ve Çevre Mahalleleri Rahatlatacak Çalışma

Pınarbaşı ve Çevre Mahalleleri Rahatlatacak Çalışma
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes’e bağlı Pınarbaşı Mahallesi asfalt çalışmalarına start verdi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes’e bağlı Pınarbaşı Mahallesi asfalt çalışmalarına start verdi. Yolda gerçekleştirilen çalışmaları Mahalle Muhtarları ile birlikte inceleyen Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir, geride kalan sürede Gördes’te 142 kilometre asfalt atıldığını ve 186 bin metrekare kilit parke taşı çalışmasının yapıldığını belirterek, Pınarbaşı Mahallesi’nde yolun tamamlanmasıyla da bölge halkının ulaşımının rahatlayacağını dile getirdi. 

İl genelinde yaptığı asfalt hamlesi ile hem yol güvenliği hem de sürücülerin konforunu arttırmaya devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes’e bağlı Pınarbaşı Mahallesi’nde yaklaşık 14 kilometrelik asfalt çalışmasına start verdi. Pınarbaşı Mahallesi ve bağlıları ile çevre mahallelerin kullandığı, aynı zamanda da Gördes’i Köprübaşı’na bağlayan yolda temel çalışması gerçekleştiriyor. Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir bölgede yürütülen çalışmaları Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Alp Safa Gökkaya, Pınarbaşı Mahalle Muhtarı Mehmet Sevim, Kuyucakkarapınar Mahalle Muhtarı Memduh İnceoğlu, Karakeçili Mahalle Muhtarı Hüseyin Tozun, Dikilitaş Mahalle Muhtarı Muhammet Açıkgöz ve Kılcanlar Mahalle Muhtarı Ercan Adıyaman ile birlikte yerinde inceledi.

BÖLGE HALKININ ULAŞIMI RAHATLAYACAK

Çalışmalar hakkında bilgi veren Daire Başkanı Fevzi Demir, “Burada muhtarımızın asfalt noktasında talepleri vardı. Burası 2017 programına dahil edilmişti. Ancak Kamu İhale Kurumuna yapılan itirazlardan dolayı programın aksaması nedeniyle 2018 yatırım programına dahil oldu. Birkaç gündür ekiplerimiz bölgede çalışmaya başladı. Burası sadece Pınarbaşı Mahallesi’ni ilgilendiren bir yol değil. Gördes’i aynı zamanda Demirci ve Köprübaşı’nın birçok mahallesiyle de bağlantı noktası. Bu nedenle bölge halkı için önem arz eden bir yol. Burası sadece ulaşım maksatlı bir yol değil. Bu bölgede hayvancılık ve tarımsal üretimin de yoğun olduğu bir bölge. Onun için bu yolu bizler de önemsiyorduk. Çalışmalara başlandı. Yolun tamamı 14 kilometre. Temel çalışmasına müteakip de asfalt mevsiminin başlamasıyla birlikte sathi kaplama çalışmasına start verip bölge halkının ulaşımını inşallah rahatlatacağız” dedi. 

BÖLGE HALKINA HAYIRLI OLSUN

2014 yılından bu yana Gördes’te 20 kilometresi sıcak asfalt olmak üzere 142 kilometrelik yolun asfaltla buluşturulduğunu dile getiren Daire Başkanı Fevzi Demir, “Bu sene de yaklaşık 60 kilometrelik bir asfalt çalışması olacak. 5 yıllık dönem içerisinde Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün direktifleri doğrultusunda 200 kilometre asfalt yapılmış olacak. Oldukça geniş bir yol ağına sahibiz. Talepler bitmiyor. Büyükşehir Belediye Başkanımızın iradesi kırsalı destekleme yönünde olduğu için biz de bütün gayretleri bu yönde sarf ediyoruz. Asfaltın yanı sıra Gördes’te geride kalan 4 yılda 186 bin metrekare kilit parke taşı çalışması yapıldı. Bu da yılsonuna kadar 250 bin metrekareyi bulacak. Bunlar küçümsenecek rakamlar değil. Büyükşehir her yerde olmaya çalışıyor. Bu yol da bölge halkına hayırlı olsun inşallah” diye konuştu. 

MUHTARDAN BAŞKAN ERGÜN’E TEŞEKKÜR

Pınarbaşı Mahalle Muhtarı Mehmet Sevim ise, “Yolumuzdan çok mağdurduk. Cengiz Başkanımızla, Fevzi başkanımızla bu konuyu sürekli görüşüyorduk. Şükür şu anda çalışmaları başladı, devam ediyor. Vatandaşlarımız askıda kalıyor, traktörlerle çıkarıyorduk. Artık daha rahat edeceğiz. Yapılan çalışmalardan dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere tüm ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.   /EGE BASIN GRUBU

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894