• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 16 °C

TEB Kadın Akademisi İzmir’de

TEB Kadın Akademisi İzmir’de
Türk Ekonomi Bankası’nın (TEB), kadın patronlara ulaşarak potansiyellerini açığa çıkarabilmelerine destek olmak amacıyla başlattığı TEB Kadın Akademisi 27 Eylül Salı günü İzmir’de ikinci kez düzenlenecek.

TEB KADIN AKADEMİSİ 27 EYLÜL’DE İZMİR’DE İKİNCİ KEZ KADIN PATRONLARI BULUŞTURACAK

Türk Ekonomi Bankası’nın (TEB), kadın patronlara ulaşarak potansiyellerini açığa çıkarabilmelerine destek olmak amacıyla başlattığı TEB Kadın Akademisi 27 Eylül Salı günü İzmir’de ikinci kez düzenlenecek. TEB ve TOBB İzmir İl Kadın Girişimciler Kurulu ev sahipliğinde düzenlenen etkinlik İzmir Ticaret Borsası Yeni Meclis Salonu’nda gerçekleşecek.

Türk Ekonomi Bankası (TEB), Türkiye’de ilk kez bir banka bünyesinde ayrı bir departman oluşturarak kurduğu Kadın Bankacılığı ile kadın patronları desteklemek ve iş hayatındaki varlıklarını güçlendirmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. TEB’in, kadın patronların işlerini geliştirmeye yönelik bilgi ihtiyacını karşılama ve onları ilham veren başarılı iş kadınlarıyla bir araya getirme hedefiyle başlattığı Kadın Akademisi’nin yeni etkinliği, 27 Eylül Salı günü TOBB İzmir İl Kadın Girişimciler Kurulu’nun destekleriyle İzmir Ticaret Borsası Yeni Meclis Salonu’nda gerçekleşecek.

TEB KOBİ Bankacılığı Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü Simla Ünal ve TOBB İzmir İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ayşe Öztezel ev sahipliğinde düzenlenen TEB Kadın Akademisi, ActionCOACH Türkiye İşletme Koçu Ayşegül Akşak’ın ‘Nakit Akışınızı İyi Yönetmenin İpuçları’ konu başlıklı sunumuyla devam edecek.

KADIN PATRONLARA YÖNELİK ÜRÜN VE HİZMETLER

TEB, Kadın Bankacılığı ile işletmelerini büyütebilmeleri için gereken bilgiye ulaşma, yeni pazarlara erişim, networking kurma gibi kilit konularda kadın patronlara özel eğitim, danışmanlık ve mentorluk alma olanakları sunuyor. Bu sayede kadın patronlara iş hayatının çeşitli alanlarında karşılaştıkları engelleri aşmaları konusunda bütünlüklü bir destek veren TEB, kadın patronların global dünya ile rekabet edebilecek seviyeye ulaşması ve istikrarlı bir büyüme elde edebilmeleri için finansmana erişimlerini de kolaylaştırıyor.

Bu yönde maddi teminatsız kredi ve özel finansman paketleri geliştiren TEB, Kadın Patrona Özel EBRD Kredisi, KGF Kadın Patron Destek Kredisi, Altın Teminatlı Kredi, Kadın Bankacılığı Masraf Paketi, Kadın Bankacılığı Ürün Paketi gibi avantajlı bankacılık hizmetlerinin biraraya getirildiği özel masraf paketleri sunuyor.
/Ege Basın Grubu

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894