• BIST 9468.71
  • Altın 2495.182
  • Dolar 32.5987
  • Euro 34.8369
  • İzmir 22 °C

Tepecik Mahallesi’nin Deresi Temizlendi

Tepecik Mahallesi’nin Deresi Temizlendi
MASKİ Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesine bağlı Tepecik Mahallesi’nde bulunan derede başladığı 2 buçuk

MASKİ Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesine bağlı Tepecik Mahallesi’nde bulunan derede başladığı 2 buçuk kilometrelik temizlik çalışmasını tamamladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesinde bulunan derelerde ıslah, temizlik ve korkuluk çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ederek dereleri güvenli hale getiriyor. 

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/SERKAN ACAR PROJELERİ https://www.facebook.com/serkanacarorg

Bu kapsamda MASKİ, Şehzadeler ilçesine bağlı Tepecik Mahallesi’nde bulunan derede olası su taşkınlarını engellemek adına 2 buçuk kilometrelik temizlik çalışması gerçekleştirdi. MASKİ ekipleri dere içerisinden çıkan malzeme ile dere çevresine set oluşturarak arazisi bulunan vatandaşların mağduriyet yaşamalarının da önüne geçti.  

“MASKİ, HİZMETİ VATANDAŞIN AYAĞINA GETİRİYOR”

Tepecik Mahalle Muhtarı Muammer Berilğen, “Mahallemizden geçen derede başlatılan temizlik çalışması tamamlandı. Ne kadar yabani ot ve pislik varsa dere yatağından temizlendi. Suyumuz artık daha güzel akmaya başladı. Bundan sonra tarla ve arazilerimiz taşkından etkilenmeyecek. Sağ olsun MASKİ, hizmeti vatandaşın ayağına getiriyor. Bu hizmetten çok memnun kaldık. Mahallem ve şahsım adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve emeği geçen tüm MASKİ personeline çok teşekkür ediyor, selamlarımızı iletiyoruz” dedi. /EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894