• BIST 9923.41
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 25 °C

Adım Adım Şampiyonluğa

Adım Adım Şampiyonluğa
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi / İzmir Süper Amatör Ligi’nin 23.haftasında kendi sahasında Özçamdibi Spor’u ağırlayan Aliağa FK, rakibini 22’de Adnan Malat’ın 9
ALİAĞA’DA ŞAMPİYONLUK ŞARKILARI
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi
İzmir Süper Amatör Ligi’nin 23.haftasında kendi sahasında Özçamdibi Spor’u ağırlayan Aliağa FK, rakibini 22’de Adnan Malat’ın 90’da Berkcan Ertene’nin ayağından bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti. Ligin bitimine 3 hafta kala kritik bir 3 puan alan sarı siyahlı ekip puanını 51’e yükselterek zirvedeki yerini korudu. 23’üncü haftayı en yakın takipçisi Ceyhan Altınyıldız Spor’un 6 puan önünde bitiren Aliağa, ligde şampiyonluğa en yakın takım olarak görülüyor.
 
BİNİNCİ BEĞENİYE FORMA 
Aliağalı taraftarların yoğun ilgi gösterdiği maçın öncesinde Aliağa FK başkanı Murat Atik, Aliağa FK sosyal medya sayfasını beğenen 1000. kişi olan Furkan Gök'e isminin yazılı olduğu forma ve atkı hediye etti.    
 
Şampiyonluk şarkıları söyleyen taraftarının karşısında oyuna tempolu başlayan Aliağa, ilk yarıda rakibi karşısında birçok gol pozisyonu yakaladı. Rakibine atak fırsatı dahi vermeyen sarı siyahlı takım oyunu kontrolü altında tutmayı bildi. Maçın başından itibaren kanatları kullanmayı çok iyi başaran Aliağa, rakip savunmaya zor anlar yaşattı. Maçın 22’nci dakikasında sol kanattan geliştirilen atakta sağ kanattaki Adnan Malat’ın müsait pozisyonda olduğunu gören Oğuzhan, topu Adnan’ın önüne yuvarladı. Topu sağ ayağıyla kontrol eden Adnan, sol ayağıyla yaptığı sert vuruşta topu kalecinin sağından filelerle buluşturdu. Maçın ilk yarısı Adnan’ın attığı gol ile 1-0 bitti.
 
İkinci yarıya da baskılı başlayan Aliağa FK, farkı 2’ye çıkartmak için ataklarını sıklaştırdı. Beraberlik golünü bulmak isteyen Özçamdibi Spor’un savunmada verdiği açıkları iyi değerlendiren Aliağa, ikinci gol için net pozisyonlar yakaladı. İkinci yarının ortalarında kaleci ile karşı karşıya kalan Halil Berke Acer’in vuruşunu savunma oyuncusu Gökhan Güneş kale çizgisinden çıkardı. Maçın 88’inci dakikasında rakibine yaptığı faul sonrası ikinci sarı karttan kırmızı kart gören Özçamdibi Spor’un savunma oyuncusu Emre Kaptan oyun dışında kaldı. 10 kişi kalan rakibi karşısında iyice rahatlayan Aliağa FK, maçın bitimine bir dakika kala Bercan Ertene’nin ayağından bulduğu gol ile farkı 2’ye çıkardı.
 
Maçta başka gol olmayınca Aliağa sahadan 3 puan ile ayrılan takım oldu. Maçın bitimi ile birlikte büyük bir coşku yaşayan futbolcular, sevinçlerini taraftarları ile paylaştı. 
 
ŞENTÜRK: ŞAMPİYON OLACAĞIMIZI YÜREKTEN İNANIYORUM
Sezon başından itibaren tüm maçlara şampiyonluk hedefi ile çıktıklarını belirten Aliağa FK teknik sorumlusu Serkan Şentürk, “Ligin bitimine 3 hafta kala bizim için çok önemli olan bu maçtan galibiyet ile ayrıldığımız için çok mutluyuz. Oyuncularımın hepsine teşekkür ediyorum. Sezon başından itibaren her zaman yanımızda olan taraftarımıza, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’a, kulüp başkanımız Murat Atik’e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 3 hafta sonra şampiyonluk ipini göğüsleyerek şampiyon olacağımızı yürekten inanıyorum” dedi.
 
ALİAĞA FK 2 – 0 ÖZÇAMDİBİ SPOR
 
GOL: Dk 22 Adnan Malat, Dk 90 Berkcan Ertene (Aliağa)
Stad: Aliağa Şehir Stadı
Aliağa FK: Kıvanç Emre Özkal, Barış Bozal, Aykut Geçmen, Çağrı Gürbüz (Dk Emre Aydın), Hüseyin Adıgüzel, Necdet Özkan, Adnan Malat, Berkcan Ertene, Tolga Divrik, Oğuzhan Bozkurt (Dk 90 Halil Berke Acer)
Özçamdibi Spor: Mustafa Çalışkan, Gökhan Güneş, Ozan Cantürk ( Dk 85 Serdar Vatanagelen), Emre Kaplan, Caner Tezel, Erol Altıkardeş, Alper Altınok, Sinan Hastürk, Yağız Koşan, Armağan Üsten, Oğuz Koşar
Sarı Kart: Dk 24 Hüseyin Adıgüzel, Dk 35 Berkcan Ertene, Dk 39 Oğuzhan Bozkurt, Dk 65 Aykut Geçmen (Aliağa FK), Dk 23 Emre Kaplan, Dk 39 Armağan Üsten, Dk 80 Alper Altınok (Özçamdibi Spor)
Kırmızı Kart: Dk 88 Emre Kaplan, Dk 90 Yağız Koşan, Dk 90 Alper Altınok  / EGE BASIN GRUBU
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894