• BIST 9054.59
  • Altın 2296.967
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0617
  • İzmir 23 °C

Can Dostlarımız Büyükşehir Güvencesinde

Can Dostlarımız Büyükşehir Güvencesinde
Manisa Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’nde can dostlarımız için her türlü imkan seferber
Manisa Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’nde can dostlarımız için her türlü imkan seferber ediliyor. 5 bin 50 hayvanın çeşitli nedenlerden dolayı tedavi edildiği merkezde, 2 bin 439 hayvanın ise kısırlaştırma operasyonu gerçekleştirildi. Can dostlarımızın yeni bir yuva bulmasına aracı olunurken, 460 hayvan Manisalılar tarafından sahiplenildi. 
 
Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde yürüttüğü projelerle adından söz ettiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisalılara olduğu kadar aynı şehri paylaştığımız can dostlarımız refahı için de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  Bu kapsamda Manisa merkezde bulunan Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’nde can dostlarımız için her türlü imkan seferber ediliyor. Geride kalan 2018 yılı içerisinde 5 bin 50 hayvanın çeşitli nedenlerden dolayı tedavi edildiği Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’nde 2 bin 439 hayvanın ise kısırlaştırma operasyonu gerçekleştirildi. Ayrıca Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin internet sitesi aracılığıyla da 460 hayvanın sahiplendirilmesi yapıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’nde geride kalan 2018 yılını değerlendiren Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Manisa’da birlikte yaşadığımız can dostlarımızın Büyükşehir Belediyesi güvencesi altında olduğunu dile getirerek, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde can dostlarımızın daha refah bir şekilde yaşamaları için yoğun çaba sarf ediyoruz. 2017 yılının Ekim ayında faaliyete geçirdiğimiz felçli ve engelli bölümümüzde trafik kazası, silahlı yaralama ya da insan eliyle oluşan yaralanmalardan dolayı zarar görmüş can dostlarımız için hayata geçirdiğimiz yürüteç projesiyle de Manisa Büyükşehir Belediyemiz ve Vestel işbirliğiyle can dostlarımızın tekrardan yürümesini sağlıyoruz” dedi. 
 
SICAK BİR YUVAYA İHTİYAÇLARI VAR
 
2018 yılında Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’nde 5 bin 50 hayvanın çeşitli nedenlerden dolayı tedavi edildiğini, 2 bin 439 hayvanda ise kısırlaştırma operasyonu yapıldığını dile getiren Daire Başkanı Talip Akbaş, “Gerçekleştirdiğimiz projelerimizle can dostlarımızın tedavilerini en iyi şekilde yapıyoruz. Ayrıca ‘satın almayın, sahiplenin, bir hayat da siz kurtarın’ sloganıyla can dostlarımızın yeni yuvalar bulmasını aracı oluyoruz. Bu kapsamda da 460 can dostumuz Büyükşehir Belediyemizin internet sitesi aracılığıyla yeni yuvasına kavuştu. Merkezde kalan can dostlarımıza gayet iyi bakılıyor. Ancak onların sıcak bir yuvaya, şefkate ihtiyaçları var. Sahiplenmek isteyen vatandaşlarımız internet sitemizin ilgili bölümüne girerek başvurularını yapabilirler” diye konuştu. 
 
ÇOCUKLARIMIZI MERKEZİMİZE BEKLİYORUZ
 
Manisa Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’nin vatandaşların ziyaretlerine açık olduğunu söyleyen Daire Başkanı Talip Abaş, “Merkezimiz hafta sonları 13.30 ile 15.30 saatleri arasında vatandaşlarımız tarafından ziyaret edilebilir. Bu noktada velilerimize çağrıda bulunmak istiyorum. Manisalıların çocuklarını Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’ne getirmesini istiyoruz. Bu hem çocuklarımıza hayvan sevgisinin aşılanması noktasında önemli hem de merkezde bulunan can dostlarımız için oldukça önemli. Manisalıları Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’ne bekliyoruz” dedi.  /EGE BASIN GRUBU

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ      www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ    www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ    www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ   www.yenisazan.com

SAĞLIK GAZETESİ

VİVA İNDİRİM GAZETESİ

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER          www.aliagahaber.com

ARASTA HABER         www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET            www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA   www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET        www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR     www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894